Hogyan válasszunk megbízható kötelező biztosítást?

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 
Kérjük értékeljen minket...
még nem értékelték
Thank you for rating this article.

Aki gépjármű vásárlás után jár, annak tudnia kell azt is, hogy itt az ideje egy kötelező biztosítást kötni. Ez a szerződés szükséges ugyanis a gépjármű átíráshoz is és a közlekedéshez is elengedhetetlen. Szintén kötelező kötésen gondolkodhat az is, akinek ugyan már van szerződése, és a biztosító váltás lehetőségén gondolkodik. Nekik szólnak az alábbi érvek, hogy hogyan válasszunk megbízható kötelező biztosítást.

Számolja ki itt a kötelező biztosítását!
12 biztosító díjából választhat ide kattintva!


Köztudott, hogy a kgfb módozatot kínáló biztosítók mindegyike ugyanazon szolgáltatás kínálja, éppen ezért gyakori az a jelenség, hogy a szerződők elsősorban az árakat nézik meg biztosítás kötés alkalmával. Weboldalunkon 12 biztosító díját hasonlíthatja össze egyszerűen és gyorsan, melynek következtében könnyedén kiválaszthatja a legolcsóbb kgfb szerződést.

A fenti sorok értelmében ennél egyszerűbb már nem is lehetne a biztosítás kiválasztása, ha a de szó ott nem lenne, mint ahogyan ez a közhely hirdeti. Sokunk ráfázhatott példának okáért a MÁV ÁBE Biztosító Egyesület választásával, akik köztudottan akkoriban a legolcsóbb díjakat választották. Ezért is lehet okulni a történtekből és átgondolni azt, hogy talán a legolcsóbb kgfb mégsem annyira jó választás. Tanácsunk erre az esetre az lenne, hogy ne feltétlen a legolcsóbb díjakat válassza, inkább ismert biztosító mellett döntsön, ezen kívül pedig fontos lehet még az is, ha az Ügyfélszolgálatuk megtalálható lakhelyének környékén, vagy legalább a telefonos ügyfélszolgálatuk kiszolgálása megfelelő.

Kérdése van? Tegye fel nekünk! Szakértőnk rövidesen megválaszolja.

Segíthetünk?

Elakadt? Kérdése van,
biztosítás kötéssel kapcsolatosan?
Hívjon! -
06-70-7030-860