biztoshely biztositas

Hogyan válasszunk megbízható kötelező biztosítást?

Aki gépjármű vásárlás után jár, annak tudnia kell azt is, hogy itt az ideje egy kötelező biztosítást kötni. Ez a szerződés szükséges ugyanis a gépjármű átíráshoz is és a közlekedéshez is elengedhetetlen. Szintén kötelező kötésen gondolkodhat az is, akinek ugyan már van szerződése, és a biztosító váltás lehetőségén gondolkodik. Nekik szólnak az alábbi érvek, hogy hogyan válasszunk megbízható kötelező biztosítást.

Számolja ki itt a kötelező biztosítását!
12 biztosító díjából választhat ide kattintva!


Köztudott, hogy a kgfb módozatot kínáló biztosítók mindegyike ugyanazon szolgáltatás kínálja, éppen ezért gyakori az a jelenség, hogy a szerződők elsősorban az árakat nézik meg biztosítás kötés alkalmával. Weboldalunkon 12 biztosító díját hasonlíthatja össze egyszerűen és gyorsan, melynek következtében könnyedén kiválaszthatja a legolcsóbb kgfb szerződést.

A fenti sorok értelmében ennél egyszerűbb már nem is lehetne a biztosítás kiválasztása, ha a de szó ott nem lenne, mint ahogyan ez a közhely hirdeti. Sokunk ráfázhatott példának okáért a MÁV ÁBE Biztosító Egyesület választásával, akik köztudottan akkoriban a legolcsóbb díjakat választották. Ezért is lehet okulni a történtekből és átgondolni azt, hogy talán a legolcsóbb kgfb mégsem annyira jó választás. Tanácsunk erre az esetre az lenne, hogy ne feltétlen a legolcsóbb díjakat válassza, inkább ismert biztosító mellett döntsön, ezen kívül pedig fontos lehet még az is, ha az Ügyfélszolgálatuk megtalálható lakhelyének környékén, vagy legalább a telefonos ügyfélszolgálatuk kiszolgálása megfelelő.

Nem találta azt, amit keresett, esetleg kérdése lenne? Tegye fel nekünk itt és mi a lehető leghamarabb megválaszoljuk Önnek!

Segíthetünk?

Elakadt? Kérdése van,
biztosítás kötéssel kapcsolatosan?
Hívjon! -
06-70-330-6065