biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

Hogyan válasszunk megbízható kötelező biztosítást?

Kérjük értékeljen minket...
5.00 of 5 - 1 votes
Thank you for rating this article.

Aki gépjármű vásárlás után jár, annak tudnia kell azt is, hogy itt az ideje egy kötelező biztosítást kötni. Ez a szerződés szükséges ugyanis a gépjármű átíráshoz is és a közlekedéshez is elengedhetetlen. Szintén kötelező kötésen gondolkodhat az is, akinek ugyan már van szerződése, és a biztosító váltás lehetőségén gondolkodik. Nekik szólnak az alábbi érvek, hogy hogyan válasszunk megbízható kötelező biztosítást.

Számolja ki itt a kötelező biztosítását! - 11 biztosító díjából választhat.

Köztudott, hogy a kgfb módozatot kínáló biztosítók mindegyike ugyanazon szolgáltatás kínálja, éppen ezért gyakori az a jelenség, hogy a szerződők elsősorban az árakat nézik meg biztosítás kötés alkalmával. Weboldalunkon 12 biztosító díját hasonlíthatja össze egyszerűen és gyorsan, melynek következtében könnyedén kiválaszthatja a legolcsóbb kgfb szerződést.

A fenti sorok értelmében ennél egyszerűbb már nem is lehetne a biztosítás kiválasztása, ha a de szó ott nem lenne, mint ahogyan ez a közhely hirdeti. Sokunk ráfázhatott példának okáért a MÁV ÁBE Biztosító Egyesület választásával, akik köztudottan akkoriban a legolcsóbb díjakat választották. Ezért is lehet okulni a történtekből és átgondolni azt, hogy talán a legolcsóbb kgfb mégsem annyira jó választás. Tanácsunk erre az esetre az lenne, hogy ne feltétlen a legolcsóbb díjakat válassza, inkább ismert biztosító mellett döntsön, ezen kívül pedig fontos lehet még az is, ha az Ügyfélszolgálatuk megtalálható lakhelyének környékén, vagy legalább a telefonos ügyfélszolgálatuk kiszolgálása megfelelő.