biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

Hol a legolcsóbb a kötelező biztosítás? ➡️ Itt megtudhatja!

Kérjük értékeljen minket...
4.05 of 5 - 20 votes
Thank you for rating this article.

hol a legolcsobbAki belép oldalunkra és kattint egyet, itt azonnal eléri a kötelező biztosítási kalkulátort, mely egy pár perc leforgása alatt megmutatja, hogy hol a legolcsóbb a kötelező biztosítás. Nálunk ugyanis szinte minden vezető kötelező biztosító ajánlata megtalálható és ha megnyitja a kalkulátor programot, mindjárt egymáshoz is hasonlíthatja azokat. Persze ezzel a jó módszerrel nem csak az épp érvényes tarifákat lehet megnézni, hanem ha sikerül egy jó konstrukciót találnia, akár azonnal szerződést is köthet.

Tudjuk, hogy a kgfb díja több összetevőtől függően alakul, elsősorban ma már az új szabályozás szerint az adott jármű motorjának teljesítményétől, a szerződő fél jogosítványának korától, és persze számtalan olyan tényező lehet, melyek kedvezményeket jelenthetnek a díjból.

Számolja ki itt a kötelező biztosítását online!

Az internetes kötés már magában anyagi előnyt jelenthet, arról nem is beszélve, hogy egy lépést sem kell tennie ahhoz, hogy megújítsa régi szerződését, vagy éppen biztosítót váltson. Ami még nagyon sokat jelent, hogy aki rajtunk keresztül, a mi közreműködésünkkel vált kötelező biztosítást, annak nem sok teendője lesz, mert mi mindenben segítünk, elvégezzük a teljes adminisztrációt. Önnek kizárólag annyi lesz a feladata, hogy először megkeresse a kalkulátorunk használatával, hol a legolcsóbb a kötelező biztosítás, majd ad számunkra egy alkuszi megbízást és ezzel egy időben beviszi a kalkulátorba a kért adatokat. Innentől kezdve pedig hátra lehet dőlni, mert a többit mi intézzük.

Köztudomású minden autós számára, hogy kötelező biztosítás nélkül el sem szabadna indulni egyetlen gépjárművel sem, mivel ha nincs fedezet, akkor amint történik egy baleset okozás, igen nagy kellemetlenségekkel lehet számolni. És itt nem csak arra gondolok, hogy jókora büntetést szabnak ki minden hasonló esetben, de ha ilyen körülmények között okozunk kárt, akkor még zsebbe is nyúlhatunk, hogy a vétlen autós kárát megtérítsük. Azt is meg kell azért említeni, hogy nem minden körülmények között a legkisebb díjú biztosítás a megfelelő, mert alaposan, körültekintően kell választani, nehogy végül is alul biztosítsuk az autónkat, mivel az is ráfizetéses lehet. Az biztos, hogy ha a legjobb módozatot keresi, akkor erre egyetlen megoldás, amikor weboldalunkon ráklikkel a kötelező biztosítás kalkulátorra és azonnal tájékozódni tud a társaságok szerződéses feltételeiről, az aktuális díjakról, majd amint megnézte, hogy hol a legolcsóbb  kötelező biztosítás, azt is szemügyre kell venni, hogy az adott csomag milyen kockázatokat fedez le.

Minden egyes biztosító szolgáltatása a kötelező biztosításra nézve személyre szabható, mindig az ügyfél állíthatja össze, hogy az alapbiztosítás mellé melyik kiegészítőket kívánja hozzárendelni,így ismét csak az online kötés előnyét lehet hangsúlyozni, hiszen otthonából kényelmesen addig alakíthatja a módozatokat, amíg azt a legmegfelelőbbnek nem találja. Azt tudni kell, hogy a rajtunk keresztül kötött kötelezőkre teljes árgaranciát vállalunk.

A legolcsóbb kötelezőt nem nehéz megtalálni, a kalkulátor számol helyettünk, csak arra kell az adatok bevitelekor nagyon vigyázni, hogy ne tévesszünk, ne írjunk be hibásan adatokat sem a személyünkre, sem a gépjárműre vonatkozóan, mert ezzel „félrevezetjük” a programot és rosszul járhatunk anyagilag, hisz lehet, hogy a kalkulátor nem tud.

Az, hogy hol a legolcsóbb a kötelező biztosítás, nem nehéz kiszúrni az ajánlatok közül, de fogadja el tanácsunkat és nagyon alaposan olvassa át a kiválasztott biztosító szerződésében foglaltakat, nehogy az olcsóság csapdájába essen, mert a következő egy év alatt nem tudja szerződését módosítani, nem tud váltani, csak majd a rá következő évforduló idején.

A kalkulátor által számított fizetendő díj teljes körű, hisz tartalmazza az adatok alapján számított összeget, és  ebben benne van már a baleseti adó is, mivel e nélkül már nem lehet kötelező biztosítást kötni. Ha Ön többféle kedvezményre jogosult, többek között a gyermekek száma miatt, vagy esetleg közalkalmazottként dolgozik, netán cascóval együtt köti meg kötelezőjét, akkor ezt mind meg kell adni a programnak és ennek megfelelően kalkulál a kedvezményekkel is.