biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

Kedvezményes biztosítás - Ezt mi itt garantáljuk Önnek!

Kérjük értékeljen minket...
5.00 of 5 - 1 votes
Thank you for rating this article.

A kötelező biztosítók díjait meg tudja találni oldalunkon és kalkulátorok segítségével még meg is kötheti azt a csomagot, ami önnek a legjobban tetszik. Igénybe veheti az egyik leggyorsabb online biztosítási alkusz ingyenes szolgáltatásait. A kötelező biztosítási kalkulátor megjelenített díjakkal kapcsolatban 100%-os garanciát vállalunk és ezt két egymástól független díjszámító rendszer fogja ellenőrizni. Ezért azt jó tudni, hogy így a tévedésnek a lehetősége ki van zárva, ráadásul itt 14 biztosító díja és ajánlata azonnal összevethető, ezzel szinte biztos, hogy megtalálja az ön számára leginkább megfelelő kedvezményes biztosítás szolgáltatást.  Abban az esetben, ha minden adatot helyesen adott meg, akkor nem kell aggódnia.

Hogy ha megbíz minket, akkor minden szükséges teendőt el fogunk végezni ön helyett, önnek nem kell majd aggódnia, hiszen, amikor ránk bízza az ügyintézést, akkor garantáljuk, hogy minden el lesz intézve idejében. A biztosító társaságoknál teljes mértékben képviseljük az ön érdekeit és nem kell fizetnie egy fillért sem ezért. Azzal is sok pénzt spórolhat meg, hogy a biztosítók ajánlatai közül a legolcsóbbat fogja kiválasztani. A biztosítási kalkulátor segítségével körülbelül 40% megtakarítást is elérhet, így ez garancia arra, hogy olcsó biztosítási csomaghoz juthat hozzá a kedvezményes biztosítás teljes mértékű kihasználásával.

A legfontosabb tényező egy biztosítás kiválasztásánál a díj volt sokáig. Ez egy kicsit megváltozott a tavalyi év felmérései alapján, hiszen az is fontos, hogy mennyire stabil az adott biztosító, akiről szó van és, hogy milyen minőségű csomagot tud nyújtani. Az üzembentartó lakcíme nagyon befolyásolja azt, hogy mekkora lesz a díj. A statisztikák alapján lesz eldöntve, hogy mekkora díjat kell fizetnie, hiszen ez a statisztika megmutatja, hogy mennyire baleset veszélyes az ön lakhelye. Minél nagyobb a kockázat annál nagyobb a díj. Az életkor is befolyásolja a csomag díját, de ez teljesen érthető.

Az összes biztosító ajánlatát figyelembe kell vennie, hogy el tudja dönteni melyik a legjobb önnek. Ha gépjárművét még jobban meg akarja védeni, akkor el kell gondolkoznia egy kombinált csomagon mely több védelmet foglal magában. Nagyon fontos, hogy a kötelező és a casco biztosítás évfordulója egybe esik-e. Amennyiben nem egy a dátum, úgy olyan terméket kell keresni, ahol későbbi időpontban is vállalja a biztosító a kockázatviselést. Amennyiben jelenleg is rendelkezik casco biztosítással, úgy a kötelező mellett a casco biztosítási szerződést is fel kell mondani. A kalkulátorunk által kért adatok megadása pontos legyen, mert az esetleges eltérések a díjakban jelentkezhetnek. Feltétlenül ellenőrizzük le, hogy a választott casco biztosítás által előírt védelmi rendszerrel rendelkezik-e a gépjárművünk.

A legfontosabb tudnivaló, hogy amikor valaki él az együttkötés lehetőségével és kötelezőt, cascót ugyan annál a biztosítónál köti meg, akkor igen magas arányú kedvezmény érhető el, arról nem is beszélve, hogy még plusz spórolást jelent az online biztosítás kötés.