biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

KKV Biztosítás - Bízza ránk a feladatot!

Kérjük értékeljen minket...
5.00 of 5 - 1 votes
Thank you for rating this article.

kkv biztositasNem csak magánemberként nagyon fontos különféle biztosítások megkötésére, hiszen egy vállalkozás, cég esetében is jelentős anyagi veszteségekkel járhat egy káresemény. A biztonság mindenképp egy megfelelő KKV biztosításban rejlik. A biztosító társaságok nagy részének palettáján megtalálható ez a szolgáltatás, persze mindegyik saját fejlesztésű termékével jelenik meg a piacon, így tartalmukban és nyilvánvalóan díjaikban is jelentős eltérések lehetnek. Ebből adódóan akkor járhat minden vállalkozás a legjobban, ha oldalunkon keresztül választja ki a neki leginkább megfelelő konstrukciót.


Online árajánlat kérés - Itt!

A KKV biztosítás a kis- és középvállalkozásokra van kidolgozva, melyeknek óriási anyagi segítséget jelent a módozat megléte, amikor például egy váratlan üzemszünet, áramszünet miatt tetemes kár keletkezik. Az előre nem látható problémákra nem lehet teljes mértékben felkészülni, azonban ezek az események nem csak felelősségi, de magas fokú anyagi károkat is okozhatnak, még a vállalkozás gazdasági stabilitását is veszélyeztethetik. A konstrukcióval széles körű tevékenységek tekintetében nyerhető biztosítási fedezet a cég vagyontárgyaira, készpénzre, tárgyi eszközökre. Már az alapbiztosításokkal is megnyugtató hátteret teremthetünk, hisz ezek kockázatviselés kiterjed a különféle elemi károk nyomán felmerülő eseményekre, mint amikor tűz-, vihar-, vízkár, elektromos tűz, földmozgás okozza a káreseményt a vagyontárgyakban, ha üvegtörés kár keletkezik.

Mindenképp fedezettel szolgál a KKV biztosítás hogyha a cég alkalmazottját a vállalkozás felelősségi körébe sorolt munkahelyi baleseti kártérítés illeti meg, de kiterjed a cég részéről előidézett, szerződés körén kívül eső tárgyrongálási, illetve személyi sérüléssel járó káreseményekre is. Természetesen biztosítónként egyedileg az alapbiztosításhoz kiegészítők rendelhetők, mint rablás és betöréses lopásra, üzemszünet esetére, a cégnél használt elektronikus berendezésekre, amikor is a fedezet kiterjed a kezelési hibákból, vagy egy elektromos rövidzárlatból adódó káreseményre is. Kiegészíthető az alapbiztosítás felelősségbiztosítással, amikor a vállalkozás bérleményben működik bérlői felelősségbiztosítással, de akár szállítmánybiztosítás is köthető kiegészítőként.

Aki oldalunkra fellépve rákattint a KKV biztosítás fülre, máris elé tárul minden vezető biztosító ajánlata, akik e szolgáltatást kínálják. Ön. Mint felelős cégvezető, igen nagy előnyre tehet ezzel szert, mert a számítógép előtt ülve, kényelmesen és nyugodtan végigpásztázhatja a szerződéses elvárásokat, tartalmakat, a díjakat mind az alapbiztosítások, mind a kiegészítők tekintetében és összehasonlítva az egyes biztosítók ajánlatait itt garantáljuk, hogy megtalálja az Ön és vállalkozása számára leginkább megfelelő és kifizetődő csomagot. A szerződés megkötése a mi közreműködésünkkel nagyon gyorsan véghezvihető, ha sikerült választani és a kalkulátor használatával megadja a program által kért céges és személyes adatokat, nem is lesz más teendő, mert mi átvállaljuk az ügyintézés oroszlánrészét. Amint a kötvény aláírásra kerül, már a következő naptól él is a kockázatviselés, nem lesz több idegeskedni való, hisz ha sajnálatos módon történik valami, legalább bizonyos anyagi biztonsággal máris rendelkezik. A legtöbb esetben a KKV biztosítás megköthető interneten keresztül a nélkül, hogy a vállalkozását felmérésének, helyszíni szemlét tartanának, ez sem növeli meg a szerződéskötési időt.  A KKV biztosítások értékállóak, ami azt jelenti, hogy minden évben automatikusan megújul a szerződés, mégpedig a biztosított vagyontárgyak inflációs értékkövetése mellett.

Az e fajta biztosítási szerződéseknél is majdnem minden esetben van lehetőség kedvezményekre a szerződéskötés során, így biztosítótól függően lehet, hogy Ön akár több kedvezményre is jogosult lehet. Díjengedmény lehetséges akkor, ha az alap mellé több kiegészítő biztosítást rendelünk, vagy a díjfizetés gyakorisága is sokat számít, ez majdnem minden társaságnál elérhető kedvezmény. Árcsökkenést jelenthet a biztosítás alá vont vagyontárgyak minél magasabb értéke, sőt a díj megfizetésének módja is, mert nem mindegy, hogy csekkes, vagy átutalásos fizetési módot választ az adott vállalkozás.

A KKV biztosítási minden cégtulajdonos teljes egészében saját igényeihez igazítva személyre szabva állíthatja össze, mivel az alapbiztosítás mellé kiválogathatja, melyek azok a kiegészítők, amelyeket be kíván tenni a csomagba, tehát az adott alapbiztosítás mellett mindenki maga döntheti el, milyen széles körben kíván fedezetet nyerni vagyontárgyaira vonatkozóan. A legtöbb biztosítónál a KKV biztosítás több telephelyre is megköthető egy szerződés keretében, és bármelyik konstrukció mellett dönt, biztos lehet benne, hogy a szolgáltatás az Ön vállalkozásának sajátos, egyedi igényeihez lesz igazítva.