biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

Kötelező biztosítás díjtáblázat, díjszámítás díjkalkulátor segítségével

Kérjük értékeljen minket...
4.50 of 5 - 2 votes
Thank you for rating this article.

A mai világban, az internetes megoldások olyan egyszerű és kézenfekvő megoldásokat kínálnak, hogy ezeket valóban nem szabad kihagyni. Azelőtt órákat kellett sorban állni a biztosító irodájában, hogy hozzájussunk egy kötelező biztosítási szerződéshez, most  már mindössze pár kattintás a számítógépen és a legjobb konstrukciót ki lehet választani. Oldalunkra fellépve azonnal szembe tűnik a kötelező biztosítás díjtáblázat, a díjszámítás az igen könnyen működő díjkalkulátor segítségével majdnem azonnal véghezvihető.


Számolja ki itt a kötelező biztosítását!

Cégünk oldalán egy díjtáblázatban összegyűjtve ismertetjük az összes vezető biztosító aktuális tarifáit, így ezeket máris össze lehet hasonlítani és mindenki a maga kedvére,, ízlésére formálva állíthatja össze személyre szabott csomagját. A díjszámítás a díjkalkulátor pár másodperc alatt elvégzi és már meg is tudni, melyik társaságnál mekkora összegen lehet ezt a szolgáltatást elérni. Persze a díjak a biztosító társaságoknál eltérőek, ezt demonstrálja is a díjtáblázat. A kötelező biztosítás esetében az alapcsomag tekintetében hatalmas különbségek ugyan nincsenek, de sokat számít, melyik társasággal kíván szerződni, mert a kiegészítőket nézve már elég nagy különbségek láthatók. Márpedig a komplett Kgfb díj egyik fő összetevője, hogy milyen kiegészítő biztosításokkal kívánjuk a fedezet értékét növelni.

Ezen felül az is nagy előnye a díjkalkulátorral való számítások végzésének, hogy ilyenkor a kalkulátor nem csak a kötelező biztosítás díját mutatja meg, rögtön kiszámolja a baleseti adó harminc százaléknyi összegét is, sőt, az egyes biztosítók szerződéses feltételeit is megismerhetjük e módon. Az online kötéskor még arra is figyelmeztetjük oldalunkon, hogy ellenőrizze rendszeres időközönként a biztosítási évfordulója pontos dátumát, mert igen kellemetlen helyzetbe kerülhet, aki kicsúszik  váltási lehetőség határidejéből.

Látható tehát, hogy milyen kedvező helyzet áll elő, amikor interneten keresztül készítjük elő kötelező biztosításunk megkötését, mert így előbb szépen kényelmesen, akár a karosszékünkből is áttekinthetjük, mit mutat a kötelező biztosítás díjtáblázat, majd pofon egyszerűen el is lehet végezni a díjszámítás díjkalkulátor segítségével. Garantáltjuk, hogy e módszerrel biztosan mindenki talál számára megfelelő konstrukciót, ráadásul aki rajtunk keresztül köt, az még árgaranciával is számolhat. Mindennél többet ér az e fajta szerződéskötés, mivel amikor ellátogat esetleg jelenlegi biztosítójához, ott maximum azt tudhatja meg, hogy az élő kötvényéhez képest mennyit változik a díja a következő évre, vagy ennek az egy társaságnak a szolgáltatásai közül választhat a meglévőnél esetleg valamivel kedvezőbbet. Ehhez viszonyítva a díjszámítás díjkalkulátorral azt eredményezi, hogy azon nyomban a legtöbb kötelező biztosító csomagjai között válogathat, mennyivel nagyobb esélye lesz arra, hogy a mostaninál olcsóbb és jobb szolgáltatásra tegyen szert.

Az érintett autósok már tisztában vannak azzal, hogy a módosult rendelkezések nyomán már a biztosítók nem csak az év végi kampányban jöhetnek elő új tarifáikkal, hanem egész évben, bármikor hirdethetnek díjat. Aki a mi alkuszi oldalunkon barangol és nézi a díjszámító kalkulátort, az kivétel nélkül minden esetben, minden nap a biztosítók aktuális, érvényben lévő tarifáját fogja látni a díjtáblázatban. Ezért kifizetődő, ha időről időre, még a váltás előtt jóval felkeresi kalkulátorunkat, ebben az esetben nem marad le a legfrissebb hírekről és a legaktuálisabb kötelező biztosítási díjak megismeréséről sem. A díjak alakulását azért is ajánljuk rendszeresen figyelemmel kísérni, mert ha a legutolsó napra hagyja valaki a váltást, az már kényszerhelyzetbe kerülhet és nem garantált, hogy lesz még módja a jobb csomagok közül választani.

Mindezen előnyök mellett még más meglepetést is tartogatunk meglévő és új ügyfeleinknek, mert azt is kell tudni, hogy aki felénk küld egy írásbeli alkuszi megbízást, annak nem csak az új kötelező megkötésében segítünk, de a régi felmondását is elintézzük. Önre csak az a feladat vár, hogy a kötelező biztosítás díjtáblázatot átnézze, a díjszámítást elvégezze a díjkalkulátor használatával és itt a kalkulátor programban megadja pontosan a kért adatokat. Ezen felül, mi a világon minden adminisztrációs teendőt átvállalunk és igen rövid idő elteltével már meg is kaphatja szerződését, kötvényét úgy, hogy a felmondás is megtörtént az előírt határidőn belül, minden a jogszabályoknak megfelelően zajlott le. Ennél egyszerűbben nem is lehet kötelező felelősségbiztosításhoz jutni, egyetlen számítással kikalkulálja a gép Ön helyett az éves díjat, mely már persze magában foglalja a választott kiegészítő biztosítások, sőt a baleseti adó összegét is. Azt még meg sem említettük, hogy amikor rajtunk keresztül online köti meg szerződését, még az internetes kötési kedvezménnyel is lehet számolni.