biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

Kötelező biztosítás gyors kalkulátor - 3 perc alatt eredmény!

Kérjük értékeljen minket...
3.33 of 5 - 3 votes
Thank you for rating this article.

kotelezo biztositas gyors kalkulatorA kötelező biztosítás gyors kalkulátor használata már nélkülözhetetlen ahhoz, hogy a legjobb csomagot megtaláljuk, 3 perc alatt eredmény! Ennél egyszerűbb megoldás ma már nem is létezik. Oldalunkon egy kattintással elérhető a kalkulátor program bármely biztosításra lenne is kíváncsi, a kötelező kiszámításához is ilyen egyszerű az út. Arról nem is beszélve, hogy a honlapunkon előugró program megnyitásakor mind a 12 vezető biztosító kötelező felelősségbiztosítási ajánlata előjön, rögtön össze lehet azokat vetni és megnézni, melyik társaság feltételei kedvezőbbek.

Számolja ki itt a kötelező biztosítását! - 11 biztosító díjából választhat.

Minden ügyfél láthatja, hogy a kötelező biztosítás gyors kalkulátor micsoda könnyebbséget jelent szerződéskötés előtt, elég arra gondolni, hogy ha bemegy egy biztosítóhoz személyesen, kizárólag annak a társaságnak a tarifáit ismeri meg, nincs összehasonlítási alapja és nincs döntéshelyzetben ilyenkor. A kalkulátorral való számítások végén, biztosan sikerül választania és ekkor nem csak azzal a nagy előnnyel számolhat, hogy a sok kínálatból meg tudja csípni a legkorszerűbb és legolcsóbb módozatot, de az online kötéssel még további kedvezményekre is szert tehet.

Amennyiben oldalunkon keresztül a kötelező biztosítás gyors kalkulátorral választ és részünkre ad egy alkuszi megbízást, nem is lesz más teendője ezen kívül, mert az összes szerződéshez szükséges ügyet elintézzük díjmentesen Ön helyett. Ekkor igen előnyös helyzetbe kerülhet, ugyanis látni fogja, hogy az egyes biztosítók szerződésben rögzített feltételei kockázatviselési előírásai, díjai mennyiben különböznek egymástól még akkor is, ha ez a szolgáltatás minden járműtulajdonos számára kötelezően megkötendő. Ezért igyekszünk nyomatékosan felívni a figyelmet arra, mekkora hasznot húzhat a gyors kalkulátor használatával, hisz már 3 perc alatt eredményt kaphat!

Aki épp váltás előtt áll, annak fontos tisztában lennie azzal, hogy a megváltozott kötelező felelősségbiztosítási rendelkezések nyomán a biztosító társaságok ma már év közben is módosíthatnak díjat, így még fontosabbá válik a kalkulátor használata. Azt se felejtse el, hogy ha rendszeresen látogatja oldalunkat, erre a fontos tényre mi minden alkalommal figyelmeztetjük. Fontos figyelemmel kísérni a tarifákat, főként azért, mert aki az utolsó lehetséges napra hagyja a vltással kapcsolatos ügyintézést, az könnyen pórul járhat. Inkább az a helyes, ha időben megnézi a szerződésen, vagy a kötvényen szereplő dátumot, mikor lesz az évforduló és ezt jóval megelőzően már elkezdi használni a kötelező biztosítás gyors kalkulátort – 3 perc alatt eredmény!

Amikor sikerül eldönteni, hogyan tovább, melyik társaságot tartja a legjobbnak az adott évben, pár adatot kell csupán a kalkulátorba beírni, mint a személyes adatok, a meglévő kötelező kötvényszáma,, az előző biztosító adatai és már számol is a gép. Mindenképpen nagyon figyelmesen kell ezeket a kérdéseket megválaszolni, mert az új biztosítót választ és átköt, akkor az új társaság az Ön által megadott adatok alapján kér meg a bónus–málus fokozatát, ami pedig ha nem a valóságot tükrözi, nagy kárt okozhat Önnek.

Még további előnyös tulajdonságokkal is rendelkezik a kötelező biztosítási kalkulátor használata, ugyanis a biztosító társaságok díjain és kikötésein felül még azt is meg fogja Önnek mutatni, hogy a megadott adatok szerint melyek azok a kedvezmények, melyekre jogosult és így garantáltan a legjobb konstrukciót kötheti majd meg. Aki nálunk adja le a megbízást új kötelező megkötésére, annak még mi is kedvezünk külön, mivel az előző szerződés felmondását is elintézzük az ügyfeleink helyett és ezért sem kell külön fizetni. Ez tehát a lehető legkiválóbb megoldás, amikor kötelező biztosítás kötését tervezi, a gyors kalkulátor segítéségével nem telik többe a díjkalkulálás, mint 3 perc!