Kötelező biztosítás index díj, kgfb díjértesítő levél

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 
Kérjük értékeljen minket...
még nem értékelték
Thank you for rating this article.

kotelezo biztositas index dijA kampány előtti felkészülés részeként a biztosító társaságok már megkezdték a kötelező biztosítás index díj levélben történő kiküldését ügyfeleik részére. Az indexlevelet minden esetben legkésőbb harminc nappal az évforduló előtt meg kell a szerződött ügyfélnek kapnia, mert csak így lesz ideje és módja mindenkinek eldönteni, hogy megéri-e az élő szerződését megtartani, vagy pedig jobban jár, ha körülnéz oldalunkon az ajánlatok között és vált. Az index díjból kiderül, hogy az adott cégnél mekkora díjat kell a következő évben fizetni.

Számolja ki itt a kötelező biztosítását!
12 biztosító díjából választhat ide kattintva!


Ezekben az értesítésekben a kötelező biztosítás index díj mellett a bónusz besorolást is fel szokták tüntetni, hiszen ez is hatással van a következő évi ár alakulására. Szem előtt kell tartani azt a tényt, hogy amikor megkapjuk az indexlevelet a biztosítási évfordulóig eltelt időszakban még módosulhat a számított díj, hiszen ha ez időtartam alatt történik egy károkozás az ügyfél részéről, akkor ez bizony befolyással lesz a díjra, mégpedig megnöveli egy ilyen eset a díjat.

Minden esetre a kötelező biztosítás index díj időben történő megismerése nagy segítséget nyújthat abban, hogy megfelelően és megnyugtatóan tudjunk döntést hozni. A döntés meghozatalában mi is igen hathatósan tudunk segíteni annak, aki oldalunkon keresztül szerzi be információit a váltás lehetőségeiről, a biztosítók kínálatáról, a naprakész tarifákról. Velünk lehetősége nyílik arra, hogy már most elkezdje böngészni a kötelező biztosítási árakat, és ezzel kellő időben megfelelően tájékozott legyen, így nem fordulhat elő, hogy kényszerűségből az utolsó pillanatban köt egy olyan konstrukciót, mellyel végül rosszul jár. Amikor megkapja a kötelező biztosítás index díjat, már hozzá is láthat a mi kalkulátorunkkal számításokat végezni, mert ebben az esetben könnyedén összeállíthatja azt a listát, melyből végül kiválasztja a következő érvre szóló kötelező biztosítóját. Természetesen, ha azzal szembesül, hogy az élő kötvénye minden szempontból megfelelő és nem talál a palettán kedvezőbb összeállítást, akkor arra is módja van, hogy meglévő kötelező biztosítását a következő év tekintetében meghosszabbítsa.

Felhívjuk a figyelmét arra, hogy legelső lépésként, főleg amikor megérkezik a kötelező biztosítás index díj, mindjárt nézze meg és ellenőrizze le biztosítási évfordulójának dátumát, nehogy lemaradjon, vagy lekéssen a váltás lehetőségéről, mert akkor nem lesz választásra módja. Elég ehhez a kötvényt, vagy a szerződést elővenni, hisz mindkettőn szerepel ez a fontos dátum. Amikor arra az elhatározásra jut, hogy az oldalunkon keresztül megvizsgált ajánlatok és a megkapott index díj alapján megéri, ha vált, akkor nem kell többet tennie, mint az ügyek intézésével minket megbízni. Ekkor mással nem is kell majd törődnie, mint a kalkulátoron keresztül a szokásos szükséges adatokat megadni és felénk egy megbízást küldeni, melynek birtokában az új szerződés megkötésén felül a meglévő felmondását is elvégezzük, mégpedig a rajtunk keresztül váltó ügyfeleinknek teljese egészében ingyenesen.

Kérdése van? Tegye fel nekünk! Szakértőnk rövidesen megválaszolja.

Segíthetünk?

Elakadt? Kérdése van,
biztosítás kötéssel kapcsolatosan?
Hívjon! -
06-70-7030-860