biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

Kötelező biztosítás röviden - Ezt kell tudnia!

Kérjük értékeljen minket...
5.00 of 5 - 1 votes
Thank you for rating this article.

kotelezo biztositas rovidenManapság mindenki, aki gépjárművel rendelkezik, tudja, hogy milyen fontos bebiztosítania magát minden szempontból. Ahhoz, hogy a forgalomba normálisan tudjunk közlekedni, elengedhetetlen néhány feltétel és ezekkel nem árt nagyon tisztában lenni.

A kötelező biztosítás lényege, hogy ha ezt megkötjük, akkor, ha mi okozunk esetleg balesetet, a biztosító fedezi az általunk okozott kárt. Ezért is olyan fontos, hogy minden autóval rendelkező vezetőnek legyen kötelező biztosítás kötve gépjárműjére.Számolja ki itt a kötelező biztosítását!

A weblapunkon keresztül ezt bátran meg is teheti, mindössze pár kattintásra van szüksége és már el is kezdheti megrendelni a kötelezőjét kényelmesen otthonából, éljen akárhol az országban Minden rutinos sofőr tudja azt, hogy a kötelező biztosítás hiányával azt kockáztatja, hogy büntetést kap a hatóságoktól. Ezért inkább jobb megelőzni most ezt a hibát és megkötnie biztosítását, amíg teheti. A kötelező biztosításra mindenképpen szerződni kell, és ha megkeres egy biztosító társasságot, szerződést akar kötni, akkor a cégnek kötelezően le kell bonyolítani a szerződéskötést.

Egy új kocsi vásárlásánál nagyon sok mindenre kell gondolnia és ügyelnie, elsősorban arra, hogy nem hiányzik-e a kötelező biztosítása, és ha igen akkor hol tudja megkötni a lehető legrövidebb időn belül. Ezt a biztosítási formát direkt azoknak a védelmére találták ki, akik balesetet okoznak, hiszen nem csak, hogy leveszi a vállukról a terhet, de a szenvedő felet is kárpótlás éri. Ezekben az időkben, ahol minden olyan felgyorsult és soha nem tudhatjuk mi fog ránk várni, hogy ha kimegyünk a forgalomba, meg kell bizonyosodnunk arról, hogy megfelelően elvégeztük-e és felkészítettük autónkat erre a feladatra. Nem csak azért kell minden tekintetben megvizsgálnunk, nincs e valami hiányossága gépjárművűnknek, mert bajba kerülhetünk, hanem azért, mert így lelkiismeretünket is meg tudjuk nyugtatni és nem leszünk feszültek, ha elindulunk az autóval valahová.

Mindenben segítségére leszünk, hogy ha úgy dönt, hogy megköti kötelező biztosítását, amit nem halaszthat sokáig. Természetesen biztosítási kalkulátorunk is mindenben a segítségére lesz és minket bármely nap kereshet, az ön rendelkezésére állunk. A legkiválóbb módja a kötelező szerződés elérésének az online kötés, mert amikor rajtunk keresztül 14 vezető biztosító ajánlatát látva pár perc alatt választ, akkor nem csak az garantált, hogy megtalálja a legjobb árat, de még az online kötési kedvezménnyel is lehet számolni.

kis nyil tartalomban Kötelező biztosítás kalkulátor
12 biztosító díja online kedvezménnyel!
  kis nyil tartalomban Casco biztosítás kalkulátor
Most még olcsóbb mint valaha!
kis nyil tartalomban Lakásbiztosítás kalkulátor
Olcsó lakásbiztosítás percek alatt!
  kis nyil tartalomban Utasbiztosítás kalkulátor
Több biztosító ajánlata egy helyen!