biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

Kötelező biztosítás tömegközlekedési kedvezmény

Kérjük értékeljen minket...
5.00 of 5 - 3 votes
Thank you for rating this article.

tomegkozlekedesi kedvezmenyAlkuszi oldalunkon a kötelező biztosítás tekintetében minden segítséget megadunk ahhoz, hogy megkönnyítsük a választást, hogy Öné lehessen a mostani kampány legkiválóbb módozata. Amennyiben igénybe veszi szolgáltatásainkat, biztosítjuk a felől, hogy az összes adminisztrációs teendőt átvállaljuk és garantáltan az előírtaknak megfelelően, a szabályok szerinti határidőre elintézzük, hogy új szerződése kézbe kerüljön.


Számolja ki itt a kötelező biztosítását!

Az oldalunkon található kötelező biztosítási kalkulátor használata már önmagában biztonságot jelent akár a megfelelő szolgáltatás megtalálásához, kiválasztásához, de akár ahhoz is, hogy felhívjuk ilyen módon mindenki figyelmét a sokféle kedvezményre is, mellyel még olcsóbbá tehetők a biztosítások.

Egy egyszerűen áttekinthető táblázatot talál már amint belép erre a remek oldalra és ennek segítségével tíznél is több vezető biztosító társaság ajánlatait lehet összevetni. Az idei évben számtalan különös kedvezményes lehetőséget kínálnak a biztosítók, így pörgetve fel a nagy versenyt, egymásra licitálva és természetesen ki ki a maga által kifejlesztett módozatokat preferálja.

Így található a sorban egy olyan fajta kedvezmény, melyet azok vehetnek igénybe, akik akár budapesti, nagyvárosi, vagy netán helyi járatú vidéki vonalra vonatkozóan rendelkeznek utazási bérlettel. Ezt hívják tömegközlekedési kedvezménynek, aminek a hátterében valószínűleg az a magyarázat állhat, hogy a biztosítók díjazzák azt, amikor az autós tömegközlekedést is igénybe vesz, nem jár naponta a gépjárművével, ezzel pedig csökken a baleset okozási rizikó, ráadásul még a környezet kíméléséhez is hozzájárul bizonyos mértékben. A kedvezmény 10 százalék árcsökkenést jelenthet, ami más kedvezményekkel és egy jól összeállított csomaggal már szép megtakarítást eredményezhet.

Kösse meg a mi segítségünkkel kötelező biztosítását és a kalkulátor használatát kiaknázva azonnal csapjon le minden olyan kedvezményes lehetőségre, melyre úgy látja, hogy jogosult lehet. Megéri esetleg elgondolkozni azon akár már a váltás ideje alatt, hogy ha vásárol egy utazási bérletet, a többi mellett még a kötelező biztosítás tömegközlekedési kedvezményt is igényelheti.