biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

Kötelező biztosító cégek, biztosítók, egyesületek

Kérjük értékeljen minket...
3.67 of 5 - 3 votes
Thank you for rating this article.

kotelezo biztosito cegek egyesuletekAnnak ellenére, hogy európai viszonylatban nem látszik növekedés a gépjármű biztosítással foglalkozó cégek, biztosítók, egyesületek tekintetében, a piacon nem áll le a verseny, sőt az év végi kampány előszelei már most érezhetők. Persze sokat nyom a latban az új rendelkezés, miszerint ma már év közben is hirdethetnek és módosíthatnak díjat a kötelező biztosítást kínáló társaságok. Hogy melyik biztosító milyen díjjal jelenik meg a piacon, annak rengeteg összetevője van, befolyásolja ezt többek között az éves baleseti átlag, valamint a kárgyakoriság is. Az sem mellékes adat, hogy a bekövetkezett károk nagyságrendileg mekkora átlagos összegre rúgnak, sőt az is szempont, hogy mekkora az átlagos kockázati díjrész nagysága. Külső behatásokat is szem előtt kell tartani, így például az adott ország adórendszerének működését, hatását, valamint a hazai jogszabályokat a biztosításokra vonatkozóan. Számolni kell azzal, mekkora a minden fél számára elfogadható limit nélküli fedezet, valamint a biztosítási fedezet átlagos legkevesebb összege.

Számolja ki itt a kötelező biztosítását!

Érhető módon a kötelező biztosító cégek, biztosítók, egyesületek folyamatosan versenyben állnak egymással, állandóan figyelik, milyen új termékek, szolgáltatások jelennek meg a partnerek palettáján és persze ehhez, valamint saját lehetőségeikhez mérten alakítják csomagjaikat. A kötelező biztosítás esetében igaz, hogy nem lehet hatalmas különbségeket felfedezni az alapkonstrukcióban, ám a kiegészítők azok a termékek, amelyekkel egyedivé és változatossá lehet ezt a fajta biztosítást tenni. Oldalunkon óriási lehetőséget kínálunk ahhoz, hogy szinte az összes hazánk területén működő kötelező biztosító cég, biztosító, egyesület kínálatával meg tudjon ismerkedni, a szolgáltatások tartalmát, a szerződéses feltételeket és persze az aktuális tarifákat itt nálunk pár perc alatt le tudja tölteni és ami hatalmas előny, hogy mindjárt össze is lehet azokat hasonlítani. Akinek pedig szándéka, hogy e társaságok közül választva kösse meg biztosítását, az a kalkulátor használatával és a mi közreműködésünkkel pár gombnyomással meg is teheti.

Érdemes a részletekre is odafigyelni, amikor a kötelező biztosítást kínáló cégek, biztosítók, egyesületek között válogatunk, tőlünk nem csak a kötéshez fontos adatokat tudhatja meg, de az egyes társaságok történetéről, anyagi bázisairól, működéséről is rengeteg információ birtokába juthat. Az esetek többségében igaz az, hogy kevesebb szolgáltatást olcsóbban lehet igénybe venni, de az utóbbi tendencia azért rá is cáfol időnként erre. A biztosítók rá vannak kényszerülve – főként a bármikor kivitelezhető díjhirdetés nyomán -, hogy mindig egy lépéssel a másik előtt haladjanak, amennyire ez lehetséges, persze saját érdekeiket és lehetőségeiket is szem előtt tartva. Ezért előfordulhat, hogy Ön a mi oldalunk böngészése közben rálel egy olyan kiváló konstrukcióra, mely árban is mondjuk középkategóriás, viszont a szerződés tartalma is több, mint elfogadható. Sokat nyom a latba ugye az, hogy egy ügyfél milyen kedvezményekre lehet jogosult a kötelező biztosítás tekintetében, hiszen választhat az átlagosnál jóval bővebb fedezetet és lehet, hogy ennek ellenére kevesebbet fizet majd, mint aki csak az alapbiztosítást köti meg.

A kötelező biztosító cégeknek feltétlenül figyelembe kell venniük a piaci helyzetet, az igények változásait, az ügyfelek általános szokásait folyamatosan figyelemmel kell kísérniük ahhoz, hogy ott tudjanak maradni az élvonalban, vagy hogy egyáltalán fenn tudjanak maradni. A társaságok mellett egyre nagyobb szerepet kapnak a kötelező biztosítás kötéseknél is az alkusz cégek. Ha valaki ezt a megoldást választja és például a mi alkuszi oldalunkon választ és köt biztosítást, igen kedvező és előnyös konstrukciókra tehet szert. Nincs ilyen esetben más tennivaló, mint hogy kiállít felénk egy alkuszi megbízást, mellyel már át is vállaljuk az összes felmerülő adminisztratív ügy intézését. Abban is nagy segítséget kínálunk, hogy egy kattintással Ön elé tárjuk az összes vezető kötelező biztosító cég, egyesület tarifáját, az ügyfélnek csak választania kell, majd a kalkulátoron keresztül megadni a szükséges adatokat, a többit mind ránk bízhatja. Ha megtörténik, hogy azonnal van szüksége kötelező biztosításra, például új autó vásárlásakor, annak sincs akadálya, mivel elintézzük Önnek, hogy hozzájusson egy előzetes kötvényhez, el tudja így hozni a gépjárművet és amikor otthon nyugodtan előveszi az iratokat, ráér bediktálni a motorszámot, alvázszámot. Ezt követően pedig eljárunk Ön helyett, hogy a választott biztosító, cég vagy egyesület kiállítsa önnek a végleges szerződést és kötvényt.