biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

Kötelező biztosítók értékelése saját alkuszi tapasztalatok alapján

Kérjük értékeljen minket...
3.43 of 5 - 21 votes
Thank you for rating this article.

Az elmúlt évek tapasztalatai alapján egyértelműen kijelenthető, hogy az Ügyfelek online biztosítás kötés alkalmával már nem csak az árakat mérlegelik. Egyre inkább előtérbe kerül a biztosító társaságok "hírneve" is, valamint az ügyintézések zökkenőmentessége és a biztosítók elérhetőségének szerepe is nagyon sokaknak számít. Alkuszi tapasztalataink szerint szeretnénk egy kis segítséget nyújtani Ügyfeleink részére, így megosztjuk Önökkel a saját tapasztalatainkat a kötelező biztosítók értékelése tekintetében.


Számolja ki itt a kötelező biztosítását! - 11 biztosító díjából választhat.

Aegon Biztosító:
A biztosító társaság jó partnere alkusz cégünknek. Korrekt módon intézhetőek a biztosítási problémák és gyorsnak mondható a megkötött szerződések adminisztrálása is. Ügyfélszolgálatuk is teljes mértékben megbízható és elérhető, aki az Aegont választja elégedett lesz a biztosítóval.

Allianz Biztosító: Az Allianz a legnagyobb magyarországi gépjármű biztosító. Kiemelkedően jó a kommunikációs kapcsolatuk mind az Ügyfelekkel, és az Alkuszokkal is. Biztosítási termékeik közkedveltek, a biztosító megítélése is pozitív.

Cig Pannónia Biztosító: Bár a biztosító ez eddig csak flotta módozatot műveli a gépjármű biztosítások területén, ott majdnem a legkedvezőbb árszintet tűzte ki célul. Amennyiben az alap kötelező biztosítási módozatban is szerepet vállalnak majd, ott borítékolható a jó árakkal történő megjelenés.

Generali Providencia Biztosító: Régi és tapasztalt biztosítóról beszélünk ez esetben jó ügyfélszolgálattal és kielégítő ügyintézési idővel. Bár a társaságnak nem célja a legolcsóbb díjakkal előrukkolni, az Ügyfelek mégis előszeretettel választják.

Genertel Biztosító: A Generali biztosító leányvállalatáról beszélünk ez esetben hasonló tulajdonságokkal mint az anyabiztosító. Direkt biztosítóként az esetek többségében jóval kedvezőbb díjakat adnak a rendszerek, mint a Generali esetében.

Groupama Garancia Biztosító: Az Ügyfelek kedvelik a biztosítót talán a kialakult brand márka miatt, számunkra viszont elég nehézkes kommunikációval és hosszú ügyintézési idővel nem áll a biztosító a listánk elején.

K&H Biztosító: Szintén banki háttérrel működő biztosító társaságról beszélünk, ahol az ügyfélszolgálat elég kielégítőnek tekinthető. Az alkuszi és biztosítói együttműködéssel kapcsolatosan viszont még lenne min javítani.

KÖBE Biztosító Egyesület: Eme társaság évről évre ugyanazt a színvonalat nyújtja mint az Ügyfeleknek, mint a partnereinek.  Ügyfélszolgálati és ügyintézői szemszögből nézve is  bár stagnáló de jónak nevezhető szolgáltatásokat nyújt.

MKB Biztosító: A biztosító társaságnak szintén nem célja a legolcsóbb kötelező biztosítási díjak nyújtása. Elsősorban a lakás és a casco biztosítások területén értek el kisseb sikereket az elmúlt években. Ügyfélszolgálatuk és a biztosítási ügyek intézésének ideje jónak nevezhető. Kapcsolatunk a biztosítóval szintén jó.

Posta Biztosító: A Posta biztosító jelen pillanatban a közepes pozíciókat célozta meg, igazán nagy erősségnek a rengeteg ügyfélszolgálata mondható, ugyanis mindegyik posta hivatalban intézhetőek a biztosítási igények is.

Signal Biztosító: A biztosító társaság célkitűzése a fejlődés. Ez látszik is , évről évre színvonalasabb szolgáltatásokkal rukkolnak elő. Az ügyintézések milyensége és a személyes kapcsolatunk is kiváló.

Union Biztosító: A biztosító egyes szegmensekben nagyon jól szerepel például segédmotor kerékpárok, lakókocsik biztosítása. Az Ügyintézések menete is kielégítőnek nevezhető.

Uniqa Biztosító: A társaságról már elmondható, hogy 2 évente jelennek meg nagyon jó díjakkal. Ügyfélszolgálatuk és a biztosítási ügyek intézése is jónak nevezhető, Ügyfeleinknek ajánlani tudjuk a szolgáltatásaikat.

Wáberer Hungária Biztosító: A biztosító elsősorban a gépjármű módozatok terén ért el sikereket. Igen agresszív árpolitikát tűztek ki célul, ezért sok esetben a díjtáblázatok legelején szerepelnek. Az ügyinzétések és a problémák kezelését illetően is elfogadható a teljesítményük.