biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

Közalkalmazott kedvezmények a kötelező biztosítás szerződéseknél

Kérjük értékeljen minket...
5.00 of 5 - 1 votes
Thank you for rating this article.

kozalkalmazotti kedvezmeny kotelezo biztositasA kötelező biztosítási díj alakulása során nagyon sokat számít, hogy egy ügyfél milyen kedvezményekkel élhet, akár többel is. Ennél a szolgáltatási módozatnál a legtöbb biztosító kedvezményt nyújt többek között a közalkalmazotti státuszban dolgozó magánszemélyeknek, méghozzá nem is kevés díjcsökkenés érhető el, általában 10-20 százalék közötti engedményt adnak ezen a jogcímen.

Közalkalmazotti kedvezmény a kötelező biztosítás szerződéseknél jár azoknak a közszolgálatban dolgozóknak, köztisztviselőknek, akik magánszemélyként saját járművükre vonatkozóan kötnek biztosítást. A kedvezményre való jogosultság igazolására a szerződéskötéskor munkáltatói igazolást, vagy közalkalmazotti igazolványt szükséges bemutatni.


Számolja ki itt a kötelező biztosítását!

12 biztosító díjából választhat ide kattintva!


Aki tud élni a közalkalmazotti kedvezménnyel a kötelező biztosítás szerződése kötésekor, igen jól járhat, főleg abban az esetben, hogyha alapbiztosítása mellé megfelelően választja ki a különböző kiegészítőket és még e mellett más kedvezményekre is jogosult. Lehet ez például együttkötési kedvezmény, amikor a kötelező mellé cascót is köt, vagy az adott társaságnál köt egy élet-, vagy lakásbiztosítást. Ezek összességében annyi díjcsökkenést eredményezhetnek a közalkalmazotti kedvezménnyel együtt, hogy már évi pár ezer forintért is szerződni lehet.

Az itt működő kötelező biztosítás kalkulátor azonnal megmutatja, hogy ki milyen kedvezményeket vehet igénybe, néhány adat megadása után ezt a program kezeli és már láthatóvá is válik, hogy milyen díjon tud Ön a lehető legkedvezőbb módon szerződni. Ha sikerült választani, akkor abban biztos lehet, hogy a kedvezményekkel kapcsolatosan bármely társaságnál köt kötelezőt, az alapszabályok egyformák, hiszen ezeket jogszabály alapján kell a biztosítóknak alkalmazniuk. Kalkulátorunk használatával persze számos más előnyhöz is hozzájuthat, hiszen azon kívül, hogy ezzel a módszerrel garantáltan megtalálja a legkedvezőbb konstrukciót, még az is biztos, hogy nem hagy figyelmen kívül egyetlen kedvező lehetőséget sem, sőt, aki ilyen módon köti meg biztosítását, még az online kötés kedvezményével is számolhat.

Ha velünk köt kötelező biztosítást és Ön épp közalkalmazottként dolgozik, akkor nem csak felhívjuk a figyelmét minden fontos lépésre, de egy alkuszi megbízás birtokában át is vállaljuk az ügyek intézését. Nem lesz más teendője, mint beszerezni azt az iratot, mely szükséges a közalkalmazotti kedvezmény kötelező biztosítási szerződésnél való realizálásához, valamint a kalkulátorban megadni a személyes és persze a gépjárműre vonatkozó adatokat.

Amennyiben ezt a kötési módot választja, az interneten rajtunk keresztül történő szerződéskötés esetében 1-2 órán belül már a szerződéshez hozzá is juthat, ráadásul, a felől is teljesen nyugodt lehet, hogy be lesz kalkulálva a közalkalmazotti kedvezmény a kötelező biztosítás szerződésbe.