biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

Lakáscascó - Új módozat a biztosítási piacon

Kérjük értékeljen minket...
5.00 of 5 - 2 votes
Thank you for rating this article.

A lakásbiztosítási piac visszaesése az előző évben tovább nőtt a 2012-es adatokhoz képest. Körülbelül 22 ezerrel csökkent a bebiztosított lakásoknak a száma, ami körülbelül 93 ezerrel kevesebb, mint a 3 milliós számú csúcsnál. Viszont 2013-ban sokkal kisebb volt a visszaesés, mint az azt megelőző évben.

Akkor van probléma, hogy ha nagyobb a kár. A biztosított lakások csökkenése tehát folytatódott és azok száma pedig körülbelül 55 ezerrel megemelkedett, akik biztosítatlan ingatlanban élnek. A probléma ott kezdődik, hogy ha egy kisebb kárnál nagyobb keletkezik és azt már nem lehet önerőből kifizetni segítség nélkül, ezért kell elgondolkozni azon, hogy biztosítjuk lakásunkat.

Így azok akiknél kár keletkezik semmilyen kártérítésre nem számíthatnak, tehát nagyon át kell gondolnunk, hogy bebiztosítjuk e a lakásunkat. Erre kiválóan alkalmas a lakáscascó, új módozat a biztosítási piacon. Tehát mindenképpen érdemes megkötni ezt a biztosítást. Oldalunkon keresztül bármikor meg is teheti és segítséget is kérhet, hogy ha elakadna valahol. Kalkulátorunkat használva össze tudja hasonlítani az árakat és el tudja dönteni, hogy melyik konstrukció az önnek legmegfelelőbb.

Ennek ellenére mindenképpen érdemes visszanéznie, hiszen a biztosítási piac alakulásával kapcsolatosan garantáljuk, hogy fog kapni még információkat és nem kell aggódnia, hogy ha esetleg lemarad valamiről, mert ebben a témában nagyon sűrűn kerülnek fel új hírek és új újdonságok, de ehhez gyakran vissza kell majd jönnie, hogy tudja követni az eseményeket. Az minden esetre teljesen nyilvánvaló, hogy egy nem túl drága és jó összeállítású lakáscascó megkötése mindenképp célszerű.