biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

Legolcsóbb gépjármű biztosítás - kötelező és casco online

Kérjük értékeljen minket...
0 of 5 - 0 votes
Thank you for rating this article.

Az online kötés egy remek lehetőség, nem csak azzal a nagy előnnyel jár, hogy nem kell a biztosítónál bejelentkezni, sorba állni, de maga az interneten történő szerződéskötés is már díjkedvezményt jelent. A kalkulátorok könnyen, érthetően működnek, egyszerűen kezelhetők, otthonából kényelmes körülmények között nyugodtan átböngészheti a teljes kínálatot. A társaságok legtöbbje nagy árengedményt kínál, ha a kötelező és casco biztosításokat is náluk köti meg az ügyfél, itt az oldalunkon az együttkötés is megoldható.

Számolja ki itt a kötelező biztosítását!
12 biztosító díjából választhat ide kattintva!


Érdemes rászánni az időt arra, hogy egy évben egyszer áthatóan megvizsgáljuk az ajánlatokat, mert egy jó választással nagyon sok pénzt lehet megtakarítani egész éven keresztül. A kalkulátor segítségével a biztosítók szerződésese feltételeit is meg lehet ismerni, így minden szempontot szem előtt tartva választhatunk a szolgáltatások közül és így lehet miénk a legolcsóbb gépjármű biztosítás – kötelező és casco online kötéssel.

Amennyiben alkusz cégünk által kínált lehetőség elnyerte tetszését, nem kell mást tennie, mint előkészíteni a gépkocsi iratait és személyes okmányait, majd megjelölni a kiválasztott cascót és kötelezőt, felénk adni egy alkuszi megbízást és máris intézzük Ön helyett az adminisztrációt. Ezzel a módszerrel megtalálhatja bárki a legolcsóbb gépjármű biztosítási díjakat, a legjobb csomagokat  és mi a közreműködésünkkel kötött szerződések esetében árgaranciát vállalunk.

Ahhoz, hogy bárki a számára legjobb árat tudja elérni, az adatok bevitelekor meg lehet adni azokat a paramétereket, melyek kedvezményekre jogosítják. Ilyen például a gyermekkedvezmény, a díjfizetés vállalt ütemezése, a közalkalmazotti munkaviszony, vagy a már említett együttkötés. A kalkulátor megfelelően kezeli ezeket az információkat és a díjak számításakor már figyelembe is veszi. Ezzel egészen biztos, hogy a legolcsóbb gépjármű biztosításmegkötése garantált, mert a kötelező és casco online módon lehet a legkifizetődőbb.