biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

Megéri KGFB-vel együtt Genertel miniCasco-t kötni?

Kérjük értékeljen minket...
5.00 of 5 - 1 votes
Thank you for rating this article.

Sok autóst érdekel, hogy megéri KGFB-vel együtt Genertel miniCasco-t kötni? Ehhez érdemes áttanulmányozni az ajánlatokat, melyekből kiderül, hogy köthető-e KGFB-vel együtt a miniCasco, mi az együtt kötés előnye, és talán a legfontosabb kérdés, hogy a miniCasco és KGFB együttes megléte nyújt-e fedezetet a saját kár tekintetében?

Számolja ki itt a kötelező biztosítását!
12 biztosító díjából választhat ide kattintva!


Genertel MiniCasco biztosítás kötés itt!

A Genertel direktbiztosító mindenki számára kifizetődőnek tűnő átfogó gépjármű biztosítási csomagot kínál. A kötelező biztosítás mellé rendelhető miniCasco fedezetet nyújt a saját károk megtérítésére is. Ráadásul a miniCasco megkötéséhez nem szükséges önrészt vállalni, az éves díj pedig nem haladja meg a hatezer forintot. Az az ügyfél, akinek teljes körű casco szerződése van az 250 000 Ft értékig a miniCascoval kiválthatja önrészfizetési kötelezettségét. Ha valaki nem Genertel KGFB-vel rendelkezik, de a KGFB bónusz besorolása B2 vagy annál magasabb, abban az esetben is köthet Genertel miniCasco-t, méghozzá igen kedvező áron.

A miniCasco teljes egészében fedezi a gépjárműjavítás költségeit, ez pedig igen nagy megtakarítást jelenthet egy káresemény bekövetkezésekor. Fontos kérdés, hogy elsősorban ki az, akinek megéri a KGFB-vel együtt Genertel miniCasco-t kötni. Érdemes ezt a konstrukciót igénybe venni minden személy- és kis tehergépkocsi üzembentartónak, aki elfogadja a limitált kártérítési összeget azzal, hogy a miniCasco éves díjánál nem kíván magasabb összeget casco biztosításra fordítani.

A komplex csomag előnye az, hogy egy baleset esetén amennyiben a vétkes fél Ön volt, abban az esetben ha rendelkezik casco biztosítással, és a kötelező mellé még kötött Genertel Minicasco biztosítást is, akkor a casco biztosítás önrésze 150.000.-Ft.-ig kiváltható a minicasco biztosítással.