biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

Melyik a legolcsóbb biztosító?

Kérjük értékeljen minket...
5.00 of 5 - 4 votes
Thank you for rating this article.

melyik_a_legolcsobb_biztosito.jpgA jelenlegi gazdasági helyzetet minden biztosító igyekszik követni, épp ezért a társaságok kínálata egyre szélesebb körű és egyre jobban eltérnek a díjaik egymástól. Hatalmas választék áll az ügyfelek rendelkezésére, hogy kiválaszthassák, melyik a legolcsóbb biztosító?

Szerencsére azért a tapasztalatok azt igazolják, hogy a biztosítók nem csak tarifáikkal akarják egymást felülmúlni, hiszen ez kevés lenne akkor, amennyiben nem fejlesztenék folyamatosan termékeiket és nem bővítenék szolgáltatásaikat.


A legkiválóbb megoldás arra, hogy meg lehessen keresni melyik a legolcsóbb biztosító, az internetes szerződéskötés, hisz amint fellép oldalunkra és bármely fajta biztosítás esetében használja a kalkulátorunkat, azonnal Ön elé tárul minden vezető biztosító ajánlata, szerződéses feltételei, így pedig nagyon könnyű az összehasonlítás és a választás is. Mindenki tudja, hogy manapság már az interneten nem csak vásárolni lehet, a biztosítási kötvényhez és szerződéshez is egy óra leforgása alatt hozzá lehet jutni, főleg, ha igénybe veszi alkuszi szolgáltatásainkat. Ebben az esetben az adminisztrációval sem lesz gondja, mert mi minden külön ellenszolgáltatás nélkül átvállaljuk annak intézését.

Mindegy, hogy kötelező, casco, vagy lakás-, esetleg életbiztosításról van szó, az online kötés mindig sokkal kedvezőbb, hiszen nem terheli semmilyen irodai, infrastrukturális költség, sőt még mi is hozzájárulunk a spóroláshoz ingyenes ügyintézésünkkel. Ahhoz, hogy kiderüljön, melyik a legolcsóbb biztosító – persze ez más más fajta termék esetében eltérő lehet -, csak be kell ütni a kalkulátorba a személyes adatokat, a választandó szolgáltatást és már át is tekinthető a társaságok ajánlata. Arról sem szabad ilyenkor megfeledkezni, hogy nem érdemes a forintban legolcsóbb konstrukcióra lecsapni, hisz egy igen alacsony díjon kötött szerződés fedezete lehet jóval kisebb, mint a valamivel drágábbé, azonban kicsit magasabb díjjal szinte teljes körűen lefedhetők a kockázatok bármely biztosítási terméknél.

A gépjármű biztosításoknál bizonyosan az online kötött szerződések kerülnek a legkevesebbe, mert maga ez a kötési mód már önmagában igen szép kedvezménnyel jár. A legolcsóbb biztosító szolgáltatásai is minőség szempontjából az első helyeken lehetnek, mert azzal is törhetnek ezek a társaságok az élre, hogy főként online szolgáltatást kínálnak, így a fenntartási-, rezsiköltség minimálisa, melyet hasznosan tudnak kamatoztatni a díjszabás kialakításakor.

Nagyon hasznos lehet a meglévő ügyfelek számára, ha minden évben alaposan átnézik és felülvizsgálják autóra, lakásra, vagy életbiztosításra kötött szerződésüket, ezzel együtt pedig áttanulmányozzák oldalunkon a vonatkozó kalkulátor használatával, hogy mik az újabb lehetőségek, hátha találni kedvezőbb, kifizetődőbb módozatot. Ekkor nem is kell mást tenni, mint alkuszcégünk felé küldeni egy írásos megbízást, melynek birtokában mi nem csak az új szerződés megkötéséhez, de a meglévő felmondásához is minden segítséget megadunk.

A legolcsóbb biztosító megkeresése akkor lehet sikeres, ha az adatok bevitelekor pontosan és a kalkulátor által kért módon adjuk meg minden adatunkat, a személyes adatokban fontos, hogy ne legyen elírás, tévedés, mivel ilyenkor például egy gépjármű biztosításnál akár a bonus-malus fokozat is tévesen kerülhet megállapításra, ez pedig sokat nyom a latban a díj számításánál. A legolcsóbb biztosítói díjhoz igénybe vehető kedvezményeket is minden számítás során a kalkulátor felajánlja, az ügyfélnek csak meg kell jelölnie, melyik feltételnek tud megfelelni.

Egy kockázati életbiztosítás megkötése előtt is érdemes számolni, itt is könnyen megállapítható, melyik a legolcsóbb biztosító. Aki aránylag kisebb összeget tud erre a módozatra fordítani, az is talál magának megfelelő csomagot, mert ezeket a szolgáltatásokat szinte minden alkalommal személyre szabhatóan lehet összeállítani, ízlésnek és pénztárcának megfelelően. Honlapunkon minden fajta biztosítás megköthető, mindegyik szolgáltatás tekintetében a vezető biztosítók díjai elérhetők, tehát nem kell személyesen végigjárni a biztosító társaságokat, nálunk minden adathoz hozzáfér és minden tekintetben számíthat segítségünkre.