biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

Mennyibe kerül a kötelező biztosítás

Kérjük értékeljen minket...
3.50 of 5 - 2 votes
Thank you for rating this article.

mennyibe kerul kotelezoTermészetes és érthető dolog, hogy főként most a kampány idején az autósokat leginkább foglalkoztató kérdés, mennyibe kerül a kötelező biztosítás? Nem szabad a döntést elkapkodni, oldalunkon maximális segítséget kap ahhoz, hogy meg tudja válaszolni saját magának a kérdést, vajon megéri-e váltani, talál-e olyan biztosítót, ahol a meglévőnél kedvezőbb feltételekkel tud új szerződést kötni, netán érdemesebb megtartani és meghosszabbítani a mostani kötelezőjét.
Számolja ki itt a kötelező biztosítását!

Weboldalunkra fellépve három percnél nem tart tovább, hogy a megfelelő helyre kattintva szeme elé táruljon több, mint tíz biztosító társaság napi aktuális díja, természetesen a szerződéseikben előírt feltételekkel, szolgáltatásaik tartalmával. Lehetősége nyílik arra is, hogy ezen társaságok tarifáit, ajánlatait megtekintse egyetlen átlátható táblázatban és így a tartalmakat, valamint az árakat is mindjárt egymáshoz is vetheti. Amint átnézi figyelmesen a táblázatot, látni fogja, hogy hol mennyibe kerül a kötelező biztosítás. Mivel manapság már nem csak az év végén lehet váltani és nem csak ilyenkor hirdethetnek a biztosítók díjat, mi ehhez maximálisan igazodva naprakész információkkal szolgálunk. Bár mikor látogatja meg honlapunkat, garantáltan a legfrissebb információkat és adatokat találja itt meg.

Azt, hogy mennyibe kerül a kötelező biztosítás igen egyszerűen meg lehet tudni, nem is kell többet ten ni ehhez, csak rányomni a kötelező biztosítás kalkulátor gombra és már meg is jelenik a program, ami egyszerűen, gyorsan működik és pár percen belül kidobja az eredményt. Ennek érdekében Önnek csupán az a teendője, hogy a program által kért adatokat nagyon pontosan beviszi a gépbe a járműre vonatkozóan és persze a személyes adatokat illetően is.

Aki eldöntötte ez alapján, hogy megéri váltania, annak van még egy nagyon fontos teendője, hisz a kötelező biztosító váltás csak úgy lehetséges, ha első lépésként elvégezzük az élő szerződés felmondását. Természetesen ebben is a segítségére vagyunk ügyfeleinknek, mégpedig úgy, hogy aki nekünk megbízást ad új kötelező szerződésének megkötésére, annak a részére a felmondással járó minden ügyintézést is elvállalunk, mégpedig minden anyagi ellenszolgáltatás nélkül. Ennek előtte azért fogadja meg tanácsunkat és igen körültekintően vizsgálja át szerződésen, vagy kötvényén a váltás lehetséges dátumát, nehogy valami baj történ jen. Váltani ugyanis akkor lehet, amikor elérkezik a biztosítási évforduló napja. Ez ma már lehet az év vége, de lehet év közben is bármely nap, mivel a biztosítási évforduló a vétel időpontjától függően van megszabva. A felmondásnak is meg vannak a szigorú szabályai, mégpedig azt fontos szem előtt tartani, hogy a felmondó nyilatkozatnak legalább harminc nappal az évfordulót megelőzően a biztosítónkhoz be kell postai úton érkeznie és erről a tényről egy írásbeli visszaigazolás kérésével érdemes meg is győződni.

Amint a kalkulátorba betáplálja a kért adatokat, bejelöli, hogy milyen kedvezményekre jogosult, megadja személyes adatait akkor a program már ki is írja, melyik cégnél mennyibe kerül a kötelező biztosítás. A program módot ad arra, hogy több ajánlatot is megtekintsen, és ennek nagy a jelentősége, mert más más biztosítónál más más eredmény fog kijönni, hisz a társaságok szolgáltatásaiban és díjaiban igen nagy eltérések is lehetnek. A különbségek főként a kiegészítő biztosításokból adódhatnak, mert ezek általában az adott társaság saját maga által kifejlesztett szolgáltatások, így jócskán eltérhetnek egymástól. Hogy mennyibe kerül a kötelező biztosítás, azt befolyásolja még sok más tényező, így számít, ha valaki például közalkalmazotti státuszban dolgozik, számít, ha az ügyfélnek, vagy esetleg valamelyik családtagjának van már a kiválasztott biztosítónál bármilyen fajta biztosítási szerződése, de az is módosíthatja jó irányba a díjat, hogyha megfelelően választjuk a díjfizetés gyakoriságát és módját. Igen jó feltételekkel köthet kötelezőt, aki kedvezményre jogosult állandó lakcímére tekintettel, vagy épp neme, kora miatt számolhat árcsökkenésre.

A fentiek mellett a kalkulátor bekalkulálja a baleseti adó összegét is, azt is figyelembe veszi, hogy Önnek mióta van jogosítványa, egyszóval nagyon fontos, hogy a bevitt adatok helytállóak és pontosak legyenek, mert egy rosszul megkötött szerződés esetében anyagilag rosszabbul járhat.

Alkusz cégünk minden mozzanatát segíti az új kötelező biztosítási szerződéskötés során, ahogy azt már említettük, a felmondástól az új kötvény kiállításáig. Amennyiben rajtunk keresztül intézi ezeket az ügyeket, arra is számíthat, hogy minden fontos dologra felhívjuk figyelmét, nem fordulhat elő, hogy a felmondó nyilatkozat helytelenül lesz kitöltve, nem történhet meg, hogy a szerződéskötéssel kifut a szabályok szerinti határidőből és mindezek mellett a nálunk kötött biztosítások tekintetében még árgaranciát is vállalunk.