biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

Mit kell fizetni autó vásárláskor?

Kérjük értékeljen minket...
5.00 of 5 - 3 votes
Thank you for rating this article.

Lássuk, mit kell fizetni autó vásárláskor, ha például egy 1,5-1,6 millió forintos kiadást tervezünk e téren. A kötelező biztosítás mértéke függ attól, hogy milyen nemű a személy és, hogy mióta vezet, és természetesen, hogy milyen gépjárműről van szó. Tehát egy autó vásárlásakor ezek a költségek merülhetnek fel.

Az adásvételi szerződés letöltése ingyenes. Az eredetiség vizsgálatot mindenképpen meg kell csinálni, ami 17 000 forint. Az átírásnak van egy köbcentiméter illetéke, ami 23.382 forint. Egy új forgalmi engedély 6000 forint, az új törzskönyvé pedig szintén 6000 forint. Eddig a gépjármű járulékos költsége az adott érték felett összesen 52 382 forint. Ez csak egy példa volt, de akit érdekel pontosan, hogy mit kell fizetni autóvásárláskor, azok a pontos összegről informálódjanak a legközelebbi járási hivatal ügyfélszolgálatában.

A kötelező költségeken felül van még egy kiadás, mégpedig a biztosítás. Oldalunkon a kötelező és casco biztosítás kalkulátorok segítségével pontos árakat talál 14 biztosító díját összehasonlítva, ahol a kiválasztott biztosítást pár perc alatt meg is kötheti online.

Nagyon oda kell figyelnünk ezekre a kiadásokra, mert ha elszámoljuk magunkat, akkor rosszul is járhatunk és ezekben az időkben különösen oda kell figyelnünk egy ilyen nagyszabású beruházásnál. Mindenkinek körültekintően kell ezeket az ügyeket intéznie és tájékozódnia mielőtt belefog egy gépkocsinak a megvásárlásába. Célszerű valaki olyantól kell segítséget kérni, aki tisztában van ezekkel a dolgokkal és felvértezve ezekkel belevágni egy autó megvásárlásába sokkal könnyebb lesz. Így fogadja meg tanácsunkat, kérje közreműködésünket és ne felejtse el azt, hogy a Biztoshely Biztosítási Portál megpróbál mindenben segíteni Önnek!