biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

NN Investement Partners - Megváltozik az ING Biztosító neve

Kérjük értékeljen minket...
5.00 of 5 - 1 votes
Thank you for rating this article.

ingMár volt szó róla, hogy az ING a biztosítási és vagyonkezelői ágát tőzsdére bocsájtsa teljesen nyílt részvény kiállítás keretében. Így bebetonozva annak önálló jövőjét, ami elé nagy reményekkel néznek. 2014-ben tervezik az átutalásokat attól függően, hogy hogy alakul az év. Bejelentették azt is, hogy ezen túl NN lesz a nevük. Azért akarják megváltoztatni erre a nevüket, mert ez tükrözi a cég  múltját, azaz örökségét, rávilágít a holland eredetre és a jövőbeli céloknak is teljesen megfelel. Ez a változtatás nemrég lett közzétéve, mégis mindent megtesznek azért, hogy tájékoztassák az ügyfeleket a módosulásról.Ez a bejelentés, hogy megváltozik az ING Biztosító neve nem lesz semmiféle kihatással a Banki vállalkozások márkaneveire, tehát ezen a területen nem fog semmi változni. Kijelentették, hogy minden a lehető legnagyobb rendben van a változások körül és minden a legjobb módon halad afelé, hogy az új név alatt felfelé törjenek ebben a szférában. Az ING biztosító közel 170 éve létezik és működik ebben az ágban. Természetesen nem minden területet fog érinteni a változás, sőt régi részlegek is megmaradnak. Viszont meg is akarják  újítani a régi vállalatot, úgymond egy újat építeni ezalatt a név alatt és a lehető legmesszebb vinni a  céget és elérni azokat a dolgokat, amiket eddig nem tudtak megvalósítani.

Az alelnök azt nyilatkozta, a mellett, hogy megváltozik az ING Biztosító neve, mindent meg fognak tenni annak érdekében, hogy senkinek ne változzon meg az eddigi benyomása a céggel kapcsolatban és ezt úgy fogják elérni, hogy túl nagy változtatásokat nem fognak eszközölni az ügyfelekkel való kapcsolattartás terén.

Az ING alelnökének nyilatkozatában hangsúlyozta, hogy a márkanév és a jelenlegi logó változása nem jelent semmiféle változást az ING-től megszokott elhivatottság és ügyfélbarát szemlélet terén, csupán ezt jelenti, hogy egy márkanév alatt kívánják egyesíteni egy új cég égisze alatt a három piacon vezető szerepet betöltő európai biztosítási és vagyonkezelési márkákat. Gondol a társaság arra is, hogy adott országokban sehol ne távolodjanak el az ügyfelektől, így az új cég márkanevét minden térségben a helyi adottságokhoz igazítják. A magyar piacon közismert ING Befektetési és Alapkezelő az NN Investement Partners nevet viseli majd.