biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

Rezsicsökkentés biztosítási szerződéseknél is

Kérjük értékeljen minket...
5.00 of 5 - 3 votes
Thank you for rating this article.

rezsicsokkentes 2014 biztositasA jelenlegi gazdasági helyzetben a háztartásokban minden egyes forintnak helye van. A kormány intézkedései mellett, ha a villanyszámlán és a gázszámlán meg tudunk takarítani 1000 forintot havonta, akkor igen sokat számíthat, ha ezt az összeget jó biztosítási konstrukciókkal még meg lehet toldani. A rezsicsökkentés biztosítási szerződéseknél is elérhető, melynek a legkézenfekvőbb módja az online kötés. Szinte az összes hazai biztosítótársaság ajánlata között első helyen szerepelnek az összes szolgáltatásra vonatkozóan az internetes szerződéskötési módok, így ha weblapunkra ellátogat, a kalkulátorok használatával azonnal megtekintheti és összehasonlíthatja a kedvező online ajánlatokat. A választás módja egyszerű, így szinte már zsebében is érezheti a megtakarított összeget, ezért igaz a rezsicsökkentés biztosítási szerződéseknél is.

Ez a kötési mód az összes biztosítást nézve igaz és igénybe vehető, tehát nagyon jó szerződést köthet mindenki, aki él ezzel a lehetőséggel élve a mi közreműködésünkkel köt akár gépjármű, akár utas-, vagyon-, vagy életbiztosítást. Például egy kötelező biztosítástkötés tervezésekor mindenképp érdemes elgondolkodni a cascóval való együttkötésen, hiszen ezzel még további díjkedvezménnyel lehet kalkulálni, sőt a társaságok többsége egy újonnan kötendő szerződésnél legelőszöris azt nézi meg,hogy az ügyfélnek van-e már náluk bármilyen szolgáltatásra szerződése, mert amikor igen, akkor ez is szinte biztos, hogy elegendő az új biztosítási díj csökkentéséhez.

Nem valószínű, hogy az online kötés előnyeit ne ismerné bárki is, manapság ez már olyan természetes, mint a neten való vásárlás és annak számos előnyös oldala. Otthonát el sem kell hagynia ahhoz, hogy egy remek szolgáltatáshoz hozzájusson, e mellett pedig nincs sorbanállás a biztosítói fiókban, nem kell várnia, hogy sorra kerüljön végre, a kalkulátor pedig másodpercek alatt kidobja az Önt érdeklő adatokat,ajánlatokat. Aki alaposan áttekinti ezeket, az száz százalékosan ki tudja választani nem csak a szerződés tartalma, de a díjak szempontjából is legkiválóbb csomagokat. A biztosítási kalkulátor még azt is láthatóvá teszi, sőt felhívja a figyelmet arra,hogy melyek azok a kedvezmények, melyeket Ön igénybe vehet a szerződéskötés során, így abszolút nyugodt lehet minden ügyfél, hiszen ebben az esetben érhetők el a legolcsóbb, legkedvezőbb díjak.

Ha megnézzük az online biztosítások szerződésben rögzített fizetendő díjait, láthatjuk, hogy vannak esetek, amikor a kedvezményekkel és az online kötési kedvezménnyel együtt több, mint harminc százalékkal kevesebbet kell az ügyfélnek fizetnie, mint egy személyesen kötött szerződéskor. Hát ha valami, akkor ez jelenti a rezsicsökkentést a biztosítási szerződéseknél is. Ennek módját természetesen a biztosítók is mindig közzé teszik oldalukon, azonban az egész procedúra lebonyolítása akkor mehet a legkönnyebben, ha alkuszcégünket megbízza egy rövid levélben. Ilyenkor Önnek semmi más teendője nincs, mint a választott szolgáltatásra vonatkozó kalkulátorral kikeresni és megjelölni a legjobb módozatot, a program által kért adatokat megadni, innen pedig átvesszük a feladatokat és az ügyfélre már csak egyetlen teendő vár, a kötvény átvétele és a szerződés aláírása. Közreműködésünk Önnek nem kerül egyetlen forintjába sem, sőt, amikor egy meglévő biztosítást kíván felmondani és szintén online újat kötni, akkor még a felmondást is intézzük.

Ugye teljesen világos, mekkora előnyökkel jár egy online biztosításkötés, mert valójában nem csak az ügyintézés fáradalmaitól mentesül e módszert követve, de kiváló lehetőségei adódnak arra is, hogy ráleljen a leginkább kedvező csomagra, miután módjában áll minden társaság tarifáját, szerződéses feltételeit átvizsgálni. Nagyon sokat nyom a latban többek között az is, hogy ki milyen fizetési gyakoriságot, fizetési módot választ, mert példának okáért engednek a díjból, nem is keveset, amikor valaki az éves díjat egy összegben fizeti meg, online kötéssel és átutalással. Így érhető el egy igen tetemes összegű rezsicsökkentés biztosítási szerződéseknél is.