biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

Síbiztosítás online, olcsón, összehasonlító kalkulátor segítségével!

Kérjük értékeljen minket...
5.00 of 5 - 1 votes
Thank you for rating this article.

Külföldi út előtt az egyik legfontosabb teendő egy jó konstrukciójú utasbiztosítás megkötése. Ha téli kiruccanásra készülünk, síelni a hegyekbe, akkor egyedi csomagot kell választani, mely az alapszolgáltatásokon kívül kimondottan síbiztosítást is tartalmaz. A legkönnyebben oldalunkon keresztül választható sí biztosítás olcsón, összehasonlító kalkulátor segítségével.

Számolja ki utasbiztosítását itt!

A tapasztalatok alapján már szinte mindegyik biztosító társaság kínálja ezt a szolgáltatást, hiszen a téli időszakban a síbiztosítás igen keresetté vált annak ellenére, hogy ezek a módozatok kicsit többe kerülnek egy egyszerű utasbiztosításnál, de az utazók tisztában vannak azzal, hogy sokkal nagyobb biztonságban adhatják át magukat a sportolás örömének.

Azonnal és egyszerűen lehet választani, csak fel kell keresni honlapunkat, ahol minden vezető biztosító ajánlatát, szerződéses feltételeit el lehet olvasni, s hogy melyik az elvárásoknak megfelelő sí biztosítás olcsón, az összehasonlító kalkulátor segítségével máris kiderül. Ha a mi segítségünkkel köt síbiztosítást, nincs is más teendője, mint a kalkulátor használatával eldönteni, mely konstrukciót választja, majd egy alkuszi megbízás megírása után csak meg kell adni a személyes adatokat, az utazás tervezett időpontját és tartamát, valamint, hogy hány fő részére kíván fedezetet szerezni.

Amint kiválasztásra kerül egy kedvező sí biztosítás olcsón az összehasonlító kalkulátorral, az ügyfél azzal a biztos tudattal kelhet útra, hogy nem csak a sportolás következtében előforduló baleset során kap megfelelő ellátást a szerződésfejében, de felszerelése is be lesz biztosítva, valamint ha az utazást egy esemény miatt meg kell szakítani, még az előre megváltott síbérlet árát is visszatéríti a biztosító.

Minden képen kifizetődő tehát az összehasonlító kalkulátorral keresni és választani, mert egyénre szabott csomagot választhat az egész család biztosítására vonatkozóan. Oldalunkon keresztül tanulmányozhatja a síbiztosítások minden fajtáját a legolcsóbbtól a drágábbig, s ha sikerült dönteni, rövid idő alatt segítségünkkel már kezében is tarthatja a szerződést. A jó síbiztosítási konstrukciók magukban foglalják a helikopteres- és hegyimentés, sőt a 24 órás, magyar nyelvű asszisztencia költségének megtérítését,de a legtöbb esetben még a magyar nyelvű tolmács igénybevételére is választhatunk fedezetet. Választani lehet olyan csomagot, mely egész Európában érvényes, de természetesen kicsit magasabb összegért Európán kívül eső államokra is kiterjeszthető.