biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

Több gépjármű kedvezmény a kötelező biztosításoknál

Kérjük értékeljen minket...
5.00 of 5 - 1 votes
Thank you for rating this article.


tobb gepjarmu kedvezmenyA kötelező biztosítás módozat kedvezményei közé tartozik néhány biztosítónál továbbra is a több gépjármű kedvezmény, amely jogosultság esetén igénybe vehető. Nyilvánvalóan az egyes biztosítók ajánlatai között más más kedvezmények is szerepelnek az azonos módozatok mellett, a legtöbb társaság saját maga konstruálta kiegészítőket és kedvezményes modulokat kínál. Így megtalálható a gépjármű kedvezmények között például az idős gépjárműre szóló kedvezmény, ez motorkerékpár, tehergépjármű és személyautó kategória alá tartozó járművekre vehető igénybe. A díjkedvezmény mértéke 10 százalék motorkerékpár és személygépkocsi vonatkozásában, a tehergépjárművekre pedig 20 százalék. A kedvezmény akkor jár, hogyha az adott jármű legalább tíz éves, vagy annál idősebb. A jármű korát a jelenleg megkötendő biztosítási szerződés dátumához viszonyítják naptári év alapján.

Számolja ki itt a kötelező biztosítását! - 11 biztosító díjából választhat.

Találunk a kínálatok között kifejezetten Motorkerékpár kedvezményt is, itt is 10 százalékot engednek el az egyébként kalkulált díjból akkor, hogyha a biztosítás alá rendelni kívánt motorkerékpár típus és gyártmány szerint az adott biztosító szerződéses feltételeinek felsorolásában szerepel, illetve abban az esetben is, amikor a az üzembentartó 2013. március 4.előtt készült szerződéssel rendelkezik és abban lenyilatkozta, hogy az adott motorkerékpár túra, vagy chopper/cruiser kivitelű jármű.

Extra kedvezményt lehet kapni azon személygépkocsi kategóriájú járművekre, amelyek kötelező biztosítási szerződését a 2014-es év tekintetében az ügyfél érvényben tartja és a kockázatviselés kezdete az eredeti szerződésben 2011., illetve ezt követő valamely év január 1.-ei.

Több helyen találkozhatunk a Gyermekkedvezménnyel, ezek szintén a személygépjárművekre vehetők igénybe 10 százalékos mértékig. A feltételek biztosítónként lehetnek eltérőek, van olyan ahol példaként a kitétel az, hogy a szerződést kötő ügyfél gyermekének kora ne legyen több a szerződés szerinti biztosítási időszakhoz képest, mint 15 év. Már önmagáért az adott biztosítónál való szerződéshosszabbításért is sok társaság ajánl fel árkedvezményt, ezekben az esetekben Megújítási kedvezményről beszélhetünk, ami azt jelenti, hogy azon szerződésekre lehetséges ezt vonatkoztatni, melyek kockázatviselési kezdő dátuma 2014. január 1. előtti és a biztosítási időszak megszakítás nélkül folyamatosan továbbmegy.

Szinte általános és már jól ismert kedvezményajánlat talán kivétel nélkül minden egyes biztosító részéről az együtt kötési kedvezmény, a leggyakrabban azt díjazzák, amikor a kötelező mellé azonnal cascót is köt az ügyfél. Ilyenkor cca. 5 százaléknyi kedvezményre lehet számítani. E mellett persze még jó pár lehetőség van, mert köthetünk a kötelező biztosítás mellé lakásbiztosítást, életbiztosítást, vagy bármely fajta vagyonbiztosítást, ilyenkor jócskán kaphatunk árengedményt, sőt aki ügyesen állítja össze a csomagot és netán több -féle szolgáltatásra is szerződik ugyanazon társaságnál a kötelező mellé, az már kimondottan jó üzletet köthet. Honkapunkra belépve mindenki azonnal teljes körű tájékoztatást kaphat, itt nem csak a kampányszerű tarifák találhatók meg, hanem szem elé tárul több gépjármű kedvezmény a kötelező biztosításoknál. Nálunk egy átfogó, könnyen értelmezhető táblázat segítségével szinte azonnal látni lehet, hogy mely biztosító milyen ajánlattal áll ügyfelei rendelkezésére, az alapbiztosítástól a sokféle kiegészítőn keresztül egészen a nyújtott és felkínált kedvezményekig. Aki velünk vált, illetve nálunk szerzi be információit, az biztos lehet benne, hogy semmi fontos dolog nem fogja elkerülni a figyelmét, mi minden lényeges lépésre rávilágítunk, így Önnek csak azt kell eldöntenie az ajánlatok közül, melyik is lesz a leginkább kifizetődő, megfelelő csomag.

Miután a kalkulátor programunk is hihetetlenül könnyen kezelhető, azt ajánljuk, hogy közreműködésünkkel csak válassza ki a legjobbnak ítélt módozatot, ezek után pedig a többit bízza ránk. Ha úgy látja, hogy érdemes váltania, mert olyan konstrukcióra talált, melynek az alapdíja a hozzá rendelhető kiegészítőkkel és a választható több gépjármű kedvezménnyel kötelező biztosításnál megfelelő és korrekt, akkor az élő szerződésének felmondásával sem lesz különösebb gondja, hiszen mi azt is átvállaljuk. Ehhez nem is kell más, mint, hogy írásban megbízza cégünket a bonyolítással és ez Önnek még pénzébe sem kerül.