biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

Toyota biztosítás - Kötelező és casco

Kérjük értékeljen minket...
5.00 of 5 - 1 votes
Thank you for rating this article.

A gépjármű biztosítások piacán éles verseny alakult ki a biztosító társaságok között. Ez a harc megmutatkozik a szolgáltatások minőségében, azok tartalmában és nem utolsó sorban a díjazásban is. Manapság Magyarországon megközelítőleg 3 millió gépjármű van forgalomba, amelyek komoly bevételi forrást jelentenek a biztosítóknak. Mindegyik biztosító igyekszik valamivel a többiek fölé kerekedni, és a piacból minél nagyobbat kihasítani. Természetesen egy jó casco, illetve kötelező biztosítási termék létrehozása nem csak a biztosítók érdeke, hanem az ügyfeleké is, és a gépjárművek gyártóinak, illetve forgalmazóinak, márkakereskedőinek is. Ismerkedjünk meg egy ilyen speciális termékkel.

Számolja ki itt a kötelező biztosítását! - 11 biztosító díjából választhat.

Számolja ki casco biztosítását itt!

A Generali-Providencia Biztosító Zrt, és a Toyota Pénzügyi Zrt életre hívták a Toyota-cascót, és a Toyota kötelező biztosítást. Jellemzően egy ilyen együttműködésnek az a célja, hogy a piacinál kedvezőbb feltételek mellett köthessenek járműbiztosítást egy adott márka- jelen esetben a Toyota- tulajdonosai. A Toyota-casco, más casco termékekhez hasonlóan teljes körű védelmet nyújt, amely kiterjed üvegtörésre, lopásra, törésre, természeti károkra is. Természetesen több önrész között is választhat az ügyfél. Az üvegtörés esetén pedig az önrész nem is kerül felszámításra, hanem a teljes kárt a biztosító fizeti. Abban az esetben, amennyiben a gépjárműtörés, illetve elemi kár miatt hosszabb javításra szorul, akkor a casco révén a biztosító maximum 5 napra, és napi 5 ezer Ft erejéig támogatja kölcsöngépjármű használatát, illetve annak költségeit. Totálkár esetén, ha új gépjármű vásárlására kerül sor, és az ügyfél hűséges marad a márkához, akkor a rendes kártérítésen túl, az ügyfél megkapja a régi gépjárművének a vásárláskori értékének 10 %-át.

Amennyiben a Toyota tulajdonos sérülés esetén, az autóját Toyota márkaszervizben javíttatja, akkor a fizetendő önrész felezésre kerül. További előnye a Toyota-cascónak, hogy adott helyzetben gondoskodik a gépjármű szállításáról, tárolásáról, és mentéséről 100 ezer Ft értékig. Márkaszervizben való javíttatás esetén teljes kárügyintézést vállalnak. Abban az esetben pedig, ha az ügyfél új autóját ellopják, vagy totálkár éri a vásárlástól számított 1 éven belül, akkor az önrésszel csökkentett vásárláskori új autó értéket téríti a biztosító. Abban az esetben pedig, ha a casco mellett a kötelező biztosítást itt köti, akkor további kedvezmények vehetők igénybe. Toyota biztosítás - kötelező és casco, együtt nyerő páros.