biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

Traktor kötelező biztosítások online

Kérjük értékeljen minket...
5.00 of 5 - 4 votes
Thank you for rating this article.

traktor biztositasTraktor kötelező biztosítások online megköthetők a biztosítási alkuszok honlapjain. Kötelező felelősségbiztosítás megkötése minden gépjárműnek kötelező, amelyik részt akar venni a közúti forgalomban. Tudni kell, hogy a kötelezőbiztosításnál nincs önrész, esetleges baleset bekövetkezte esetén a keletkezett kárt teljes egészében a biztosító állja, és fizeti ki a vétlen fél részére. Ugyanis a kötelezőbiztosítás nem a saját kárunkat fizeti ki, ha mi okoztuk a balesetet, hanem a másik, azaz a vétlen félét. A kötelezőbiztosítás díja az elmúlt évek folyamatos esése következtében nagyon alacsony, aminek következtében lassú emelkedésre lehet a jövőben számítani, de ennek ellenére, ha igénybe vesszük a különféle kedvezményeket, akciókat, akkor nagyon alacsonyon lehet a díjazást tartani. Hogyan köthetők traktor kötelező biztosítások online? Nézzük meg.

Számolja ki itt a kötelező biztosítását! - 11 biztosító díjából választhat.

A kötelezőbiztosítás megkötésére a tulajdonos, illetve az üzembentartó jogosult. A kötelezőbiztosítás megkötése manapság egyike a legegyszerűbb dolgoknak. A traktor annak ellenére, hogy mezőgazdasági vontatónak számít, illetve nem számít gépjárműnek, attól függetlenül meg kell rá kötni a kötelező felelősségbiztosítást, mert a gépjárművekhez hasonlóan egyes esetekben részt vesz a közúti közlekedésben is. Manapság már lényegében, minden biztosítónál lehet traktorra is kötelezőbiztosítást kötni. Oldalunkon is online lehetőtőség van a kötelezőbiztosítás díjkalkulátorunk használatával 11 biztosító ajánlatait megismerni.

Amennyiben sikerül kiválasztani azt a biztosítót, amelynél szeretné megkötni a traktorra a kötelezőbiztosítást, akkor csak annyi dolga van, hogy rákattint, a megkötöm gombra. Előtte azonban jó, ha leellenőrzi, hogy az adatok pontosan lettek-e megadva a díjkalkulátorban. Amennyiben minden rendben van, akkor mi elkészítjük az ajánlatot, melyet még Ön le tud ellenőrizni, és ha mindent rendben talált, akkor az Ön által megadott email címre elküldünk egy emailt, amelyhez csatolunk egy alkuszi megbízást, melyet aláírva kérünk faxon, vagy postán eljuttatni hozzánk. Ezek után a díjfizetéshez, és az annak igazolásához szükséges dokumentumokat már az a biztosító társaság fogja postázni Önnek, amelyiknek a termékét választotta. Ezek után elküldjük Önnek az ajánlattételi igazolást, amelyet meg kell, hogy előzzön az aláírt alkuszi megbízás hozzánk való beérkezése. A kötvényt, és a csekket, amelyen a díj befizetését megteheti, a biztosító fogja az Ön címére postázni.