Vagyonbiztosítás kalkulátor - Céges tulajdonok és ingatlanok biztosítása online

Kérjük értékeljen minket...
még nem értékelték
Thank you for rating this article.

Vagyonbiztosítás kalkulátor onlineA vagyonbiztosítás módozatot a biztosítótársaságok, a céges azaz a kkv-k , valamint nagyvállalatok illetve önkormányzati kezelésben álló tulajdonok megóvása érdekében alkották meg. Igencsak aktuális lehet e termék a 2008 óta tartó gazdasági válság és a szélsőséges időjárási viszonyok miatt is, ugyanis egy káresemény nagyot ronthat egy vállalkozás sikerességén. Gondoljon csak bele, mi lenne akkor ha árukészlete pont a szezon előtt semmisülne meg egy szerencsétlen viharkár következtében? Ugye nem ilyen jövőt szán vállalkozásának?

A biztosítási igényének megfelelő ajánlatot igényének megfelelően elkészítjük Önnek több biztosító ajánlatával prezentálva, ezt követően Ön dönti el, hogy igénybe veszi e a biztosítás megkötéséhez segítségünket. Érdemes az adatokat pontosan megadni, mivel csak ez esetben garantálható az, hogy az igényeinek megfelelő lehetőség kerül kiajánlásra.A vagyonbiztosítások
nagy általánosságban az alábbi kockázati elemeket tartalmazza:

  • elemi kár, villámcsapás, vihar és árvízkár, földrengés és robbanás
  • épületre zuhanó tárgy, jégverés és hó nyomás, csőtörés és csőrepedés
  • elektromos áram által okozott tűz, valamint a villámcsapás másodlagos hatása
  • betörés, rablás és vandalizmus


Kiegészítő lehetőségek melyekkel kombinálható egy vagyonbiztosítás szerződés például az üzemszünet biztosítás, küldöttrablás, vagy a teljesség igénye nélkül akár felelősségbiztosítás illetve készpénz biztosítása is. E szerződés keretei között biztosíthatóak továbbá az idegen tárgyak is, úgymint bérelt ingatlan, vagy lízingelt gépek, gépjárművek.

Kérdése van? Tegye fel nekünk! Szakértőnk rövidesen megválaszolja.

Segíthetünk?

Elakadt? Kérdése van,
biztosítás kötéssel kapcsolatosan?
Hívjon! -
06-70-7030-860