biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

Welcome kedvezmény a kötelező biztosításoknál

Kérjük értékeljen minket...
5.00 of 5 - 2 votes
Thank you for rating this article.

welcome kedvezmenyA gépjármű kötelező felelősségbiztosítás váltása előtt a legtöbb ügyfelet az izgatja leginkább, hogy melyek azok a kedvezmények, melyeket a szerződéskötés során igénybe vehet. Ha Ön is váltás előtt áll és szeretne biztos lenni abban, hogy minden körülmények között a leginkább kifizetődő szolgáltatást érje el, akkor ne is lépjen tovább, itt nálunk a legjobb helyen jár. Az oldalunkon elérhető, könnyen és gyorsan kezelhető kgfb kalkulátor, mely segít Önnek megtalálni a legjobb ajánlatokat, természetesen azzal együtt, hogy a program használatakor meg lehet nézni, mely biztosító társaság milyen szerződéses feltételeket ír elő, mennyit kell a kötelezőért lapból fizetni, mik azok a kiegészítő elemek, melyekkel teljes körűvé tehető a biztosítás és persze azt is, hogy Önnek a személyes adatai és az adott gépjármű adatai alapján milyen kedvezmények járnak. A nálunk kiválasztott biztosítók tekintetében a feltüntetett árakért garanciát vállalunk és e mellett teljes mértékben segítjük ügyfeleinket a választástól a szerződés megkötéséig minden vonatkozásban.

Számolja ki itt a kötelező biztosítását!

Ennek alapján azt is állíthatjuk, hogy a mi táblázatunkból egyetlen lehetőség sem marad ki, minden létező kedvezményt megtekinthet és e módszerrel valóban nem nehéz választani és dönteni. Önnek lehetősége lesz így egyrészt akár a legolcsóbb kötelezőt megkötni, de persze emellett vannak még más szempontok is, mert a teljes biztonság a legfontosabb.

Az elmúlt év alacsony kötelező biztosítási díjai többféle képen is befolyásolják a kampány díjainak alakulását, egyrészt már további árcsökkenéssel nem lehet számolni, mert az már a társaságok tönkremeneteléhez is vezethetne, másrészt a biztosítók egymás közötti versenye ettől nem hagy alább, és ennek talán legfőbb eszköze a kedvezmények sora, melyeket kínálnak.

Ilyen lehetőség az ide évben, mellyel bizonyos ügyfelek élhetnek a Welcome kedvezmény. Ennek lényege, hogy azon szerződő felek élhetnek ezzel a lehetőséggel, akik esetében a szerződés szerinti kockázatviselés kezdeti időpontja 2014. január 02., illetve ezt követő dátum. Feltétel e mellett, hogy a szerződés alá vont jármű személgépkocsi legyen, vagy pedig 3,5 -nál nem nagyobb megengedett legnagyobb össztömegű tehergépjármű. Jár a Welcome kedvezmény azoknak , akik évforduló okán váltanak biztosítót és ott új szerződést kötnek,ilyenkor a kedvezmény összegét 0,99-es szorzószám segítségével számítják ki. Azok az ügyfelek is számíthatnak a Welcome kedvezményre, akik azért kötnek új Kgfb szerződést, mert most szereztek üzembentartói-m vagy tulajdonjogot a szóban forgó gépjárműre vonatkozóan, vagy esetleg forgalomból történt kivonás után a jármű most újra forgalomba lett helyezve és ezen esetekben a szorzószám a díjszámításnál szintén 0,99.

Ne felejtse el, hogy amennyiben a mi oldalunkon keresztül köti meg új kötelező biztosítását, egyetlen lehetőség mellett sem fog elmenni, mert mi mindenre fontos dologra rávezetjük és felhívjuk a figyelmét. A kalkulátor használata is ezt támasztja alá, hisz a program elindítása után bármely biztosítótól kér ajánlatot, az összes összetevőt látni fogja. Ezt a módot követve egészen biztos, hogy nem csak a legkedvezőbb konstrukciót állíthatja össze, de nem marad le a lehetőségekről sem, mint például a Welcome kedvezmény a kötelező biztosításoknál.

Önnek mindössze arra kell nagyon alaposan koncentrálnia, hogy amikor a kalkulátor által kért adatokat beviszi a programba, akkor ne tévesszen, pontosan írja be azokat, mert köztudott, hogy a kalkulátor azokkal az adatokkal dolgozik, ezek alapján számol és a feldolgozás során e szerint dobja ki, hogy milyen kedvezményekkel élhet az adott ügyfél. Egy sajnálatos elírással sok pénzt veszíthet, érdemes azt a pár percet rászánni. Azt se feledje el, hogy már maga a rajtunk keresztül történő online kötés is árcsökkenést jelent, és ha még azt is elmondjuk, hogy a váltás minden mozzanatában segítjük Önt a nélkül, hogy ezért fizetnie kellene, láthatja, igen csak jól jár. Annál is inkább, mert tőlünk nem csak a Welcome kedvezményről, de a biztosítók által kínált minden egyes ajánlatról és azok részleteiről telje körű információt kap, méghozzá pár perc alatt, egy gomb megnyomása után. Érdemes velünk váltani, így garantáltan a legkedvezőbb módozatok közül tud majd válogatni és ha sikeresen összeállította személyre szabott csomagját, akkor már a többi lépést mi elvégezzük Ön helyett.