biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

A biztosítók sorra dobják piacra az új nyugdíjbiztosításokat

Kérjük értékeljen minket...
5.00 of 5 - 1 votes
Thank you for rating this article.

Igyekeznek a biztosítók teljesen más feltételeket adni, mert versenyben szeretnének maradni az ügyfelek kegyeiért. Ezért kell nagyon odafigyelnünk és megfontolni miden lépést. Van egy új konstrukció a nyugdíjbiztosítások terén, ami most már adókedvezménnyel is jár, ez nyugdíjba vonuláskor vagy 40%-os, illetve ennél súlyosabb maradandó egészségkárosodás esetében lép életbe.

Online nyugdíjbiztosítás árajánlat kérés

Viszont van arra is lehetőség, hogy ha idő előtt nyugdíjba akarna menni az ügyfél, akkor járadékbiztosítás formájában vegye igénybe, hogy megkapja az adókedvezményt. Az a személy, akié a konstrukció, tehát az ügyfél megválaszthatja a biztosítási összegnek a mértékét. Ez azt jelenti, hogy saját személyüknek megfelelően alakíthatjuk és állíthatjuk össze a csomagokat.

Azt tudni kell, hogy többek között az ügyfeleknek van választása, hogy a linked vagy a már bevált hagyományos formát választják. A K&H biztosítónak ugyan az a véleménye a vegyes megoldásról, vagyis az egyszer fizetendő nyugdíjbiztosításról szól. Nem olyan sok idő után meg fognak jelenni a rendszeresen fizetendő konstrukcióval is. A tőkevédett befektetési konstrukciók ebben a helyzetben is helyt fognak állni, mivel a nyugdíjbiztosítás befektetési időtartama nagyon jó lehetőséget ad arra, hogy olyan csomagot fejlesszenek, mely pénzügyi baj esetén is megóvja az ügyfeleket.

A biztosítók sorra dobják piacra az új nyugdíjbiztosításokat, minden társaságnak van e téren saját fejlesztésű konstrukciója, igen nagy verseny várható e téren. A piacon igyekeznek olyan újdonságokat, hozni, mellyel oda tudják csalogatni az új ügyfeleket és biztosítást tudnak velük kötni. Így hát figyelnünk kell nagyon alaposan a híreket, hogy el tudjuk csípni a nekünk legmegfelelőbbeket és így jól járva tudjunk a jövőbe tekinteni. Nagyon kedvező a helyzet, így biztos hogy sok újdonságra számíthatunk majd a nyugdíjbiztosításokkal kapcsolatban.