biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

A casco mire terjed ki és mire fizet ez a biztosítás?

Kérjük értékeljen minket...
4.85 of 5 - 48 votes
Thank you for rating this article.

A casco biztosítás azokra a káreseményekre biztosít fedezetet, amelyekre előre nem lehet felkészülni, mint például a váratlan katasztrófák, elemi csapások.

Számolja ki casco biztosítását itt!

Annak ellenére, hogy a casco megkötése nem előírás, mégis érdemes átgondolni ennek megkötését is, főleg úgy, hogy manapság már igen jó feltételekkel lehet szerződni. Az, hogy az adott casco mire terjed ki és mire fizet, az mindig az egyedi szerződés tartalmától függ.

Nézzük, hogy például a teljes körű casco mire terjed ki és mire fizet? Ez a módozat fedezetet nyújt villámcsapás, föld, robbanás, elemi károk, talajszint alatti építmény beomlása esetén, fizet, ha tűz esetén a gépkocsi alkatrészeiben, tartozékaiban kár keletkezik. De ezen kívül nagyon sok olyan eset van amikor feltehetjük a kérdést, hogy a megkötött casco mire terjed ki és mire fizet? Kártérítésre számíthatunk például lopáskár esetén, ha megfelelő tartalmú szerződést kötünk, vagy töréskár esetén, ha az baleseti erőhatás folyamán keletkezett a gépjármű alkatrészeket illetően. Üvegtörésre is rendelkezhetünk fedezettel, amennyiben a kár baleset során keletkezett az autó ablaküvegében, de kiterjed a casco arra az esetre is, ha az üvegkárt ismeretlen személy okozta.

Oldalunkon minden fontos kérdésre választ kap, egyértelműen tájékozódhat arról, hogy a casco mire terjed ki és mire fizet? E mellett a honlapunkon működő casco kalkulátor használatával könnyedén megismerheti az összes vezető casco biztosító szolgáltatásának tartalmát, szerződéses feltételeit és díjait, valamint biztosítónként fel van tüntetve, hogy az adott casco mire terjed ki és mire fizet.