biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

A lakásbiztosítás mennyit fizet kár esetén?

Kérjük értékeljen minket...
5.00 of 5 - 1 votes
Thank you for rating this article.

Napjaink felgyorsult élete mellett, és az egyre sűrűbb természeti katasztrófák idejében szinte elengedhetetlen, hogy minden háztartásban legyen lakásbiztosítás. Ettől hazánk még nagyon messze van, de legalább az elmondható, hogy javul a tendencia. Fontos azonban, hogy a szerződés megkötése előtt mindenki tisztában legyen azzal, hogy egyes események kapcsán a lakásbiztosítás mennyit fizet?

Számolja ki lakásbiztosítását itt!

Hazánkban a meglévő lakások számához képest az érvényes lakásbiztosítások száma messze elmarad az európai átlagtól. Sajnos ehhez még hozzá jön, hogy a meglévő szerződések egy jelentős része régebben kötődött, azaz elavult, és kár esetén nem fizetne a biztosító a valós kár arányában. Mégis azt lehet mondani, hogy a lakásbiztosítás megítélése egyre jobb Magyarországon. Nagyon lényeges lenne, hogy minden háztartásban legyen lakásbiztosítás, hiszen a hirtelen jött nem várt esemény egy egész élet munkáját teheti tönkre.

A lakásbiztosítás szerződés megkötése előtt azonban érdemes nagyon odafigyelni arra, hogy milyen biztosítót választ, illetve az adott biztosító szolgáltatásai közül melyeket veszi igénybe. A megfelelő megoldás kiválasztása ma már nem is olyan könnyű feladat, hiszen számtalan biztosító megszámolhatatlan ajánlata van jelen a biztosítási piacon. A tökéletes választáshoz azonban szükséges a teljes kínálat ismerete. Érdemes a kiválasztáshoz igénybe venni a weboldalunk segítségét. A kalkulátor néhány alapadat megválaszolását követően szinte pillanatok alatt mutatja meg az ajánlatokat, melyből ki tudja választani a leginkább megfelelőt.

Amennyiben a lakásbiztosítás kalkulátor adatai alapján dönt, úgy mindig tisztában lesz azzal, hogy adott esetben a biztosító milyen szolgáltatást nyújt, mely károk enyhítésére nyújt fedezetet. Érdemes jól megvizsgálni a lehetőségeket, és az alapbiztosítások mellé a kiegészítő biztosítások megkötésével még teljesebbé tenni a lakás védelmét.