Allianz E-GFB - E kötelező biztosítás online

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 
Kérjük értékeljen minket...
még nem értékelték
Thank you for rating this article.

Köztudott, hogy gépjármű kötelező felelősségbiztosítással kivétel nélkül minden autósnak, üzembentartónak rendelkeznie kell, ha nincs kötelező szerződés a gépjárművel nem szabad a közúti közlekedésben részt venni. Az Allianz E-GFB egy remek szolgáltatás, mert a kötelezőt interneten keresztül pár perc alatt megkötheti bárki. Oldalunkon keresztül bárhonnan végezhető a szerződéskötés, nem kell mást tenni, mint az általunk működtetett kalkulátor segítségével áttanulmányozni a csomag tartalmát, a szerződéses feltételeket és természetesen a díjak is elérhetők itt a többi biztosítóéval egyetemben.

Az E-GFB csomag tulajdonosaként megteheti, hogy amennyiben változás történik személyes adataiban, azt azonnal, közvetlenül bejelentheti, de ami még ennél is fontosabb, hogy a kárbejelentés is ezen a fórumon azonnal elvégezhető.

Számolja ki itt a kötelező biztosítását!

Az Allianz remek konstrukciója a fejlett technikára alapozva működik, ma már kevesen vannak, akik ne rendelkeznének internetkapcsolattal. Épp ezért egyre többen választják ezt a kényelmes és megbízható gépjármű biztosítási szolgáltatást, melynek megkötése feltűnően egyszerű. Akár honlapunkról is gyorsan és könnyen letölthetők a szerződéshez szükséges iratok, ezek kitöltése után csupán annyi a teendő, hogy a biztosítást kötő ügyfél megadja e-mail elérhetőségét, valamint mobil telefonszámát, e mellett szintén egyszerűen kötni kell egy szerződést az Allianz Ügyfélportállal és már mehet is az interneten történő szerződéskötés. Az Allianz E-GFB díja fizethető díjlehívással, vagy online bankkártyával egyformán, a díj fizetésének választható gyakorisága pedig lehet féléves, vagy éves egyszeri.

Fontos tudnivaló, hogy a konstrukció csak motorkerékpárok, segédmotorok, 3500 kg össztömegű tehergépkocsik, személyautók, utánfutók, lassú járművek és mezőgazdasági-, valamint munkagépek tekintetében köthető meg, veterán autókra és flottákra nem vehető igénybe egyelőre.

Hatalmas előnye az E-GFB módozatnak, hogy maga ez a fajta kötési mód nagyon nagy megtakarításra ad lehetőséget, sőt az előírt feltételek teljesülésekor extraként Plusz egy jármű kedvezmény vehető igénybe, ami ismét 10 százalék megtakarítást jelenthet. Ezzel a lehetőséggel akkor lehet élni, ha a szerződő félnek már van egy élő kötelező biztosítási szerződése az Allianznál és a kedvezménnyel egy szintén saját tulajdonában lévő (vagy mint üzembentartó) gépjárműre kíván felelősségbiztosítást kötni.

Alkusz cégünkön keresztül bár mikor megkötheti E-GFB biztosítását, amennyiben ezt lakossági ügyfélként szeretné megtenni és már rendelkezik bankkártyás, illetve lehívásos fizetési lehetőséggel.  Az elkészült szerződést és minden ezzel kapcsolatos iratot - a zöldkártyát kivéve – elektronikus úton juttatunk el ügyfeleinkhez, de tetszés szerint ezek az Ügyfélportálon keresztül le is tölthetők, ez a szolgáltatásnak a lényege és legnagyobb előnye.

Közreműködésünkkel mód van a régi fajta papír alapú szerződés átalakítására, és ehhez a meglévő szerződés felmondására sincs szükség. A lehetőség az évforduló napjáig adott, majd az átdolgozott szerződés díja már természetesen az E-GFB feltételek alapján kerül kiszámításra.

Kérdése van? Tegye fel nekünk! Szakértőnk rövidesen megválaszolja.

Segíthetünk?

Elakadt? Kérdése van,
biztosítás kötéssel kapcsolatosan?
Hívjon! -
06-70-7030-860