biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

Flotta biztosítás - Flotta kötelező vagy casco keretszerződés online

Kérjük értékeljen minket...
5.00 of 5 - 6 votes
Thank you for rating this article.

Flotta biztosítások - kötelező és cascoUnja a sok adminisztrációs terhet céges gépjármű biztosításai esetében? Pedig van egy jó megoldás ami ráadásul még az árak tekintetében is megmutatkozik! Amennyiben cége vagy vállalkozása több gépjárművel rendelkezik, ideje lenne elgondolkodnia azon, hogy mindazokat egy flotta biztosítás szerződésben biztosítsa.

Abban az esetben, ha legalább 5 gépjárművel rendelkezik vállalkozása, egy flotta biztosítás keretein belül az alábbi lehetőségeket használhatja ki:


1.- Olcsóbb gépjármű biztosítási díjak. A flotta kötelező biztosítás és a flotta casco lényegesen kedvezőbb lehet mint az egyénileg külön, külön megkötött biztosítások.
2.- Szinte megszűnik az adminisztrációs teher, ugyanis ahelyett, hogy mindegyik biztosítás rendezettségét külön kellene nyomon követnie, a flotta esetében csak egy szerződésről beszélünk, mely tartalmazza az összes gépjármű biztosítását egyszerre, tehát utalnia is csak egy szerződésre kell így az utalási költségekkel is spórolhat!

Amennyiben már rendelkezik flotta biztosítás szerződéssel, akkor jó ha tudja, hogy itt is él a biztosító váltás lehetősége. Ez esetben évente egy alkalommal lecserélheti biztosítóját egy kedvezőbb ajánlattal szolgáló társaságra. Ha ez ügyben a segítségére lehetünk, feltétlen vegye fel a kapcsolatot velünk!

 

Flotta kötelező biztosítás - Mindegyik gépjárműnek rendelkeznie kell kötelező biztosítás szerződéssel. Ez alapfeltétele a közúti közlekedési szabályoknak. Cégek, vállalkozások részére viszont van egy megoldás, mellyel lényeges megtakarítások érhetőek el, melynek a neve nem más mint flotta kötelező biztosítás. A flotta kötelező biztosítás lehetősége 5 gépjármű számtól vehető igénybe, mely egyazon tulajdonos vagy üzemben tartó nevén van nyilvántartva. Az a cég, vagy vállalkozás, aki rendelkezik ezzel a minimum számmal, azok a gépjárműiket nyugodtan biztosíthatják flotta biztosítás keretei között.

A flotta kötelező biztosítás módozat számtalan előnnyel rendelkezik. Kedvezőbb biztosítási díjakat lehet elérni egy úgynevezett keret szerződéssel, mint ha egyénileg kötne minden egyes járműre külön külön kötelező biztosítás szerződést. Ráadásul az adminisztrációs terhek, valamint az átutalási költségek is drasztikusan csökkenthetőek így, mert egy szerződésen belül az összes gépjármű biztosítható, valamint a kiválasztott fizetési ütem szerint alkalmanként elég egyetlen egy utalást elindítani a biztosító részére, mellyel az összes jármű biztosítása kifizethető egyszerre.

Amennyiben kíváncsi lenne a személyre és vállalkozására kiszabott díjakra, kérjen online flotta kötelező biztosítás árajánlatot most!


Flotta casco biztosítás - Amennyiben cégének, vállalkozásának gépjármű parkja már rendelkezik flotta kötelező biztosítás szerződéssel, fontos tudnia azt is, hogy hasonló feltételekkel és kedvező áron tud flotta casco biztosítás szerződést is kötni. A flotta casco biztosítás szerződés alapfeltétele szintén ugyanaz, mint a flotta kötelező tekintetében, tehát minimum 5 gépjármű szükségeltetik ugyanazon bejegyzett tulajdonos, vagy üzemben tartó nevén. Ha ezek a feltételek adottak, akkor semmi akadálya a flotta biztosítások megkötésének.

Abban az esetben, ha Önt érdekli a flotta casco biztosítás árajánlat, forduljon hozzánk bizalommal. Rendszerünk segítségével pillanatok alatt leadhatja részünkre igénylését, mely értelmében több biztosító flotta árajánlatát prezentáljuk Önnek rövid időn belül. A flotta casco biztosítás lényegesen kedvezőbb megoldás lehet mint az egyénileg megkötött casco biztosítás szerződések, ráadásul az adminisztrációs terhek és az átutalási költségek is minimálisra szoríthatóak így.

Új hírek: