biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

Allianz kgfb kiegészítő törés casco

Kérjük értékeljen minket...
5.00 of 5 - 1 votes
Thank you for rating this article.

Biztonságos és jól kifizetődő megoldás, ha az Allianz kgfb kiegészítő törés casco szerződést is megköti, hiszen amennyiben Ön saját személygépjárművével egy sajnálatos baleset során ütközik egy másik járművel, és a vizsgálatok eredményeként kiderül, hogy Ön az okozott kár száz százalékos felelőse, akkor e kiegészítő biztosítás alapján a saját gépjárművében keletkezett kár teljes egészében megtérítésre kerül. Ez vonatkozik a totálkáros káreseményre is, ilyenkor szintén az egész keletkezett kárt téríti a társaság.

Számolja ki casco biztosítását itt!

Nagy kedvezményre számíthat az Allianz kgfb kiegészítő törés casco megkötésekor az az ügyfél, aki már rendelkezik az Allianznál élő kötelező biztosítási szerződéssel, sőt, aki együttköt e-GFB-vel, ráadásul a kötelező bónusz besorolása is indokolja, az még további tetemes engedményekkel számolhat.

Az Allianz kgfb kiegészítő töréskár casco azért is igen kedvező módozat, mert például egy ideiglenes forgalomból történő kivonás idején a kötelező biztosítás mellett ezt a kiegészítőt is lehetséges szüneteltetni, így a kivonás ideje alatt ezeket a díjakat nem kell megfizetni. Egy káresemény bekövetkeztekor a biztosító az önrész levonása után töréskár szolgáltatást biztos, melynek fedezete kiterjed magára a gépkocsira, a tartozékokra és alkatrészekre, melyek tekintetében a baleset folytán kár keletkezett.

Az Allianz kgfb kiegészítő töréskár biztosítás oldalunkon keresztül pár perc alatt megköthető, csak keresse meg kalkulátorunkat, melynek egyszerű használatával azonnal kiszámolható, melyik a legkifizetődőbb konstrukció. Így mindjárt el is döntheti, hogy kötelezővel együtt köti meg ezt a remek kiegészítőt, sőt választás szerint E-GFB szerződésre is van mód. Bármelyik konstrukció mellett dönt, mi máris intézzük ügyeit, csak egy alkuszi megbízást kell részünkre küldeni.