biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

Az egészségkártya mellé elkel egy jó utasbiztosítás, ha külföldre utazunk

Kérjük értékeljen minket...
5.00 of 5 - 1 votes
Thank you for rating this article.

egeszsegugyi kartya melle utasbiztositasA magyaroknak nagyon kevés része köt utasbiztosítást. Közel 30%-uk folyamodik ehhez a biztosítási csomaghoz. Viszont érdekesség, hogy az európai viszonyok körülbelül 90%-ról szólnak. Ezt Michael Schumaher balesete kapcsán is megemlítették. Nagyon sok ember úgy vélekedik, hogy az Egészség kártya minden európai országban minden embernek járna és, hogy alkalmas lehet az utasbiztosítás helyett, de ez sajnos nem így van. Elég sok ember úgy érzi, hogy teljesen feleslegesen adja ki a pénzt az utasbiztosításra. De nem ez az eredeti oka ennek a véleménynek, hiszen egy tábla csoki áráért is tudunk már biztosítást kötni, ami valljuk be elég kedvező. Nagyon sok ember azért ágál az egészségbiztosítás ellen, mert nem ad igazi biztonságérzetet. Ezek az egészségbiztosítási kártyák csak olyan intézményekben, vagy helyeken vehetőek igénybe ahol állami tulajdonlásról van szó. Ezek olyan helyek lehetnek, melyek nagyon messze találhatóak a síelésre szolgáló helytől. Tehát a kártya egyáltalán nem fedezi a költségeket.

Számolja ki utasbiztosítását itt!

Ha síelésre szeretnénk biztosítást kötni, akkor a legtöbb hazai biztosító ki tud minket szolgálni e téren. Ezekben benne van a hegyi mentés és a helikopteres mentés ára. De az esetleges operációk, műtétek is beletartoznak ezekbe a szolgáltatásokba. Egy kis törés is több millió forintra rúghat. Akkor is jól jöhet egy utasbiztosítás, ha mi vagyunk az okozói. Amikor el akarunk utazni, mindenféleképpen körültekintőnek kell lennünk, hogy a megfelelő utasbiztosítást megkötve tudjunk elmenni üdülni. Egy biztosításnak szinte majdnem mindenre ki kell terjednie. Nem szabad hagyni, hogy esetleg nem megfelelő biztosítás miatt járjunk rosszul. Akár egy helytelenül megválasztott módozat is okozhat nagy problémákat. Mindannyian azt szeretnénk, hogy egy biztonságos és szép pihenést tudjunk eltölteni, ha például síelni szeretnénk menni. Mindenki azt gondolja, hogy ugyan már velem nem történhet semmi baj.

De sajnos meg van a példa arra, hogy egy váratlan pillanatban minden megtörténhet. Ezért kell biztosítást kötnünk és soha nem arra, gondolnunk, hogy úgy se történhet velünk semmi. Schumaher esetéből is tanulva, bármelyik pillanatban megtörténhet a szörnyű baleset és elég egy apró mozdulat vagy egy kis figyelmetlenség. A legnagyobb baj akkor történhet, hogy ha valami baj ér bennünket, esetleg családtagunkat és nincsen meg a megfelelő biztosítás, hogy fedezzen minket. Pedig lehet, hogy nagyon mélyre kell nyúlnunk a pénztárcánkba, ami még csak fokozhatja problémáinkat. Olykor olyan összegekre rúghat az ellátási költség, hogy kétszer meg kell gondolnunk, legközelebb eljövünk-e biztosítás nélkül. Körültekintően kell eljárnunk indulás előtt és akár az utolsó pillanatban is, de célszerű lenne ellenőrizni mindig azt, hogy minden biztosításunk megvan-e kötve és hogy abszolút felkészülten indulunk-e útnak ezekből a szempontokból is.

Ez egy felelősség, mert nem csak magunkért vagyunk felelősek, de családunkért is, ezért lényeges dolog, hogy megkötjük-e az utasbiztosítást vagy sem. Azzal, hogy nem kötjük meg a megfelelő utasbiztosításokat, felelőtlenek vagyunk. Át kell lépnünk a lustaságon vagy azon, hogy nem akarunk valamit megtenni, és manapság már aki el tud menni egy hosszabb – rövidebb túrára, vagy üdülésre, annak nem szabad ezen az összegen spórolnia. Előre kell gondolkoznunk és meglelnünk a megoldást minden problémára. Külföldre utazni mindig is egy nagy kihívást jelentett abból a szempontból, hogy ha messzire elmegyünk, akkor körülményesebb megoldanunk a dolgokat. Ha valami rossz történne velünk, akkor elég nehéz megoldani. Ezért kell jól felkészülni a biztosítások terén és felvértezni magunkat, mert ezzel tudjuk fedezni a károkat, baleseteket, vagy ha mi okozunk másnak balesetet.

Meg kell oldanunk, hogy minden pillanatban résen legyünk és azzal kapcsolatban állítjuk ezt, hogy a biztosításokról gondoskodva éljük életünket. Mert bár nem lehet minden sarkon benézni, hogy van-e valami veszély, de nagyon sok mindent megelőzhetünk azzal, hogy megkötünk egy ilyen csomagot potom pénzért. Ezért kell megkeresnünk a számunkra legjobb szolgáltatást és ebben mi csak a segítségére lehetünk. Bátran forduljon hozzánk, mi mindennap az ön rendelkezésére állunk, hogy ne kelljen aggódnia azért, ami önre vár a jövőben. Ha biztonságban szeretné tudni magát, akkor ideje megkötnie azt a biztosítást, amit kinézett magának és családjának és felhőtlenül pihenhet bárhol a világban, hogy végül jó élményekkel gazdagodjon.

Tudjuk, hogy sok embernek nincsen kedve törődnie ezekkel a gondokkal, de ígérjük, hogy csak jól járhat a biztosítással és végül nem fogja megbánni a döntését. Ajánljuk figyelmébe biztosítási kalkulátorunkat, azzal mindent kiszámolhat, csak a megfelelő információkat kell megadnia és a kalkulátor kiszámolja önnek, amit kell. Nem kell törődnie sorban állással és nem kell törődnie fölösleges ügyintézésekkel. Engedje el magát, hiszen pillanatok alatt meg tudja kötni az utasbiztosítását, legyen szó bármely fajtáról, sőt akkor is ajánlatos így tenni, ha már rendelkezik egészségkártyával, mert az egyáltalán nem biztos, hogy minden esetre fedezetet biztosít. Csak kattintania kell, végül felveszi a kapcsolatot velünk és mi mindenben segítünk önnek, hogy ha elakadna. Nincs is jobb és békésebb tudat annál, hogy pihenése alatt is nyugodt tud maradni, mert mindenről gondoskodott ahhoz, hogy ne stresszelje túl magát. Főleg a miatt, mert nincs megkötve az utasbiztosítása. Ha megkötötte, akkor nem kell agyalnia és aggódnia ezeken a problémákon csak engedje el magát és adja át testét a pihenésnek. Ennek szellemében tegyen meg mindent biztonságáért, hogy végül kellemesen és aggodalommentesen tudja tölteni idejét és pihenését és ne felejtse el, hogy az egészségkártya mellé elkel egy jó utasbiztosítás is, ha külföldre utazunk.