biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

Utasbiztosítás kalkulátor online - Ha külföldre megy feltétlen kössön!

Kérjük értékeljen minket...
5.00 of 5 - 10 votes
Thank you for rating this article.

Mire jó egy utasbiztosítás szerződés? Gondolja csak át! Elmegy például a családjával Magyarországon egy hétre. Az odautazás alatt történik egy autós baleset. Két családtagja enyhén megsérül, autója közel totálkáros állapotban áll az út szélén, csomagjai megsérültek. Ebben az esetben telefonál a mentőknek, a rendőrségnek, autó mentőnek.

Számolja ki utasbiztosítását itt!

A családtagok ellátásáért ugyan nem kell fizetnie, és jobb esetben autóját is rábízhatja a kötelező és casco biztosítására, viszont a nyaralásnak lőttek, és még így is sok utána járást követel minden. Most őszintén, tényleg ugyanezt a procedúrát kívánná magának akkor is, ha egy ismeretlen országba menne pihenni a család? Ráadásul ott, ahol lehet még a nyelvet sem beszélik? Biztosan nem!

Ne feledje el! Egy jó utasbiztosítás szerződés mely személyenként tényleg nem mondható drágának, viszont sok kellemetlenségtől megóvhatja Önt és családját. Bármilyen probléma esetén lesz a kezében egy non stop hívható telefonszám, ahol maximálisan minden segítséget megkap, a tolmácstól kezdve a beteg korházba szállításáig. Weboldalunk egy biztoshely, ahol gondoskodhat a nyaralása biztonságáról!

A külföldre szóló utasbiztosítások nagy általánosságban az alábbiakat tartalmazza:

  • Asszisztencia szolgáltatás, azaz a nap 24 órájában hívható telefonszám, ahol minden problémával kapcsolatosan a segítségére lesznek.
  • Betegség, baleset és életbiztosítás, amely minden e témában felmerülő esetek alkalmával téríti meg a költségeket a szerződésünk fizetési limitjei szerint.
  • Poggyászbiztosítást is tartalmaznak e termékek, mely akkor térit, amennyiben sérülés, elvesztés vagy eltulajdonítás történik. Mindegyik utasbiztosítás szerződés tartalmazza ezt az opciót, csak a teljes csomag és a tárgyankénti limit összege szokott különbözni!
  • Jogvédelem, illetve felelősségbiztosítás, melyet nagy általánosságban szintén szinte mindegyik termék tartalmaz és segít, ha ide vágó nehézségekbe ütközne!


Hogyan válasszon?

Az utasbiztosítás kalkulátor rendszerünk több biztosító még több féle termékét hasonlítja Önnek össze. A kitöltött adatok alapján az árajánlatokat ár szerinti növekvő sorrendbe is teszi, megkönnyítve a nehéz választást. Az árak alatt továbbá a termék szolgáltatásait is áttekintheti, és ezt minden esetben kérjük is Ügyfeleinktől! Fontos, hogy az igényeinek megfelelő utasbiztosítás szerződést válasszon, fokozottan figyelemmel kísérve a szolgáltatásokat is!

Közelebbi úticél esetén nagy általánosságban elegendő a kisebb térítésű biztosítások, de egy esetleges tengeren túli utazásra ajánlatos magasabb térítési összegű utasbiztosítás szerződést választani, mert ott lényegesen többe kerülnek a szakorvosi ellátások.

Online utasbiztosítás kötés

A mai világban, amikor az orvosi kezelés, de akár az elveszett poggyász újra megvásárlása is rengeteg pénzbe kerül, nem szabad sem hazai, sem külföldi útra indulni egy jó konstrukciójú utasbiztosítás nélkül. Az online utasbiztosítás kötés nem csak azért igen előnyös, mert a lakást el sem kell hagyni ahhoz, hogy hozzájussunk szerződésünkhöz, de az interneten keresztül történő kötés még többnyire díjkedvezménnyel is jár.

Számolja ki utasbiztosításának díját itt!

Önnek nem telik többe pár percnél, hogy ellátogatva oldalunkra átnézze és összehasonlítsa az egyes biztosítók szerződéses feltételeit és árait, azonnal ki is választhatja a család számára legkedvezőbb konstrukciót és már meg is történhet az online utasbiztosítás kötés.

Az utasbiztosítás megkötése igen jó feltételekkel történhet, hisz egy alapbiztosítás nem kerül túl sokba, ehhez pedig mindenki kedvére választhat kiegészítő szolgáltatásokat az éjjel nappal rendelkezésre álló asszisztencia szolgáltatástól a poggyászbiztosításon át a búvárbiztosításig. A szolgáltatások természetesen más más társaságoknál eltérők, ennek tükrében a díjak is különbözők, de hatalmas eltérések nincsenek, ezért elsősorban azt kell alaposan megvizsgálni, melyik biztosító kínál szélesebb körű szolgáltatást jobb áron.

Az online utasbiztosítás kötés megkezdéséhez nincs szükség másra, mint részünkre egy alkuszi megbízást kiállítani és már intézzük is ügyeit. Amire szükség lesz a személyes adatok mellett meg kell adni hány fő vesz részt az utazáson, az úticélt, a tervezett indulási időpontot, tartózkodási időt, hisz a konkrét utasbiztosítási díj ezek ismeretében számolható ki.

Új hírek: