biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

Az online biztosítás előnyei?

Kérjük értékeljen minket...
5.00 of 5 - 3 votes
Thank you for rating this article.

Mik az online biztosítás előnyei? Hol lehet a legjobb biztosítást kötni online? Olcsóbb-e, ha interneten kötök biztosítást? Milyen biztosításokat köthetek online módon?

Az online biztosítás közvetítési szolgáltatások egyik nagy előnye, hogy teljesen ingyenesek. A biztosítási alkuszcégek ügyintézési szolgáltatását minden anyagi ellenszolgáltatás nélkül vehetik igénybe az ügyfelek. Internetes biztosításkötést otthonunkból, a fotelból kényelmesen intézhetünk, ha meglátogatunk egy alkuszi oldalt, a biztosítási kalkulátorok segítségével egy helyen az összes vezető biztosító ajánlatát, szerződését át lehet tanulmányozni.

Biztoshely biztosítási kalkulátorok

Az online biztosítás előnyei közé tartozik, hogy az ajánlatok mellett a biztosítók kedvezményei és szerződéskötési feltételei is megtekinthetők utazás és sorbanállás nélkül. Online biztosítás köthető szinte minden létező biztosítás fajtára, legyen az casco, kötelező biztosítás, utasbiztosítás, lakás-, vagyonbiztosítás, de még jövedelemkiesés-biztosítást is választhatunk a kínálatokból.

Az internetes biztosítóváltásnak is meg van a nagy haszna, hiszen az alkuszcégek szakembereinek közreműködésével több ezer, adott esetben több tízezer forintot takaríthatunk meg, hiszen segítenek abban, hogy bármely biztosítás esetében a legjobb konstrukciót választhassuk. Ráadásul amikor alkuszi segítséggel kötünk biztosítási szerződést, teljes árgaranciára számíthatunk. Az alkuszok minden ügyfél figyelmét felhívják a határidők betartására, elmondják, hogy szerződéskötéshez milyen dokumentumokra van szükség. Nekünk pedig nincs mást tennivalónk, mint az alkuszi megbízást megadni.