biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

Balesetbiztosítás gyerekeknek - Online árajánlat kérés itt!

Kérjük értékeljen minket...
5.00 of 5 - 2 votes
Thank you for rating this article.

A baleseteket jellemzően nem lehet elkerülni, mert olyankor következnek be, amikor nem is számít rájuk az ember. Sajnos nem láthatunk a jövőbe. Természetesen arra van lehetőség, hogy csökkentsük annak lehetőségét, hogy baleset érjen minket. Ehhez nagy odafigyelésre, óvatosságra van szükséges, illetve, hogy felkészüljünk minden lehetséges módon arra, hogy amit éppen teszünk, az ne okozhasson kárt bennünk, legyen az fizikai munka, vagy játék, vagy autóvezetés, és még lehetne sorolni.

Online árajánlat kérés itt!

Ez azonban nem csak a felnőttekre igaz, hanem a gyerekekre is. Amennyiben nem figyelnek oda arra, amit csinálnak, óvatlanok, vagy túl nagy kockázatot vállalnak hősködésből, vagy kivagyiságból, akkor máris kész a baj. Sajnos gyermekeinket is bármikor érheti baleset. Ezért első sorban fontos, hogy mindent megtegyünk annak elkerüléséért, illetve amennyiben mégis bekövetkezik, akkor az egészséges állapot mind teljesebb visszaállításáért.

A gyermekek balesetbiztosítása nem csak a szülők, gondviselők lehetősége, hanem az államé is. Ugyanis az állam minden magyar állampolgárságú gyermekre balesetbiztosítást kötött. Ezzel kapcsolatban a 119/2003. (VIII. 14.) Korm. rendelet intézkedik, mely az általános gyermek- és ifjúsági baleset-biztosításról szól. A biztosítók ebben baleseti halál, rokkantsák különböző fokozatai, illetve csonttörés esetén vállalnak kockázatot, illetve teljesítenek kifizetést többek között. Esetleges baleset esetén az biztosított törvényes képviselője, azaz a gyermek gondviselője intézkedhet. Az állami balesetbiztosítás a gyermekek 3. életévének betöltése után köthetők meg, és a 18. életévük betöltéséig érvényesek. Az állami balesetbiztosításon kívül természetesen a biztosítóknak saját ajánlataik is vannak. Ezek jellemzően oktatási formától függetlenül, minden gyermekre megköthetők, és a választható csomagoktól függően vehetők igénybe a szolgáltatások. Jellemzően ezek a biztosítási szolgáltatások kiterjednek a baleseti eseményeken kívül, a kullancscsípésre, a gyermekbénulásra, égési sérülésekre, kórházi ápolás térítésére, kórházi kezelés esetén a kísérő folyamatos ott tartózkodásának a költségeit, stb.

Meggyorsíthatja a gyermek balesetbiztosításának megkötését, hogy már online is meg lehet kötni. Balesetbiztosítás gyerekeknek - Árajánlat kérés itt! Kösse meg nálunk gyermeke balesetbiztosítását. Mi megkeressük az Ön igényeinek leginkább megfelelő biztosítást, és azzal kapcsolatban minden információt megadunk, illetve ellátjuk Önt tanáccsal is amennyiben igényli. Árajánlatunk elfogadása esetén pedig azonnal kösse is meg nálunk gyermeke balesetbiztosítását. Gyorsan, kényelmesen, biztonságosan.