biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

Biztosítás felmondó levél megírása - Ne fáradjon vele, váltson nálunk!

Kérjük értékeljen minket...
5.00 of 5 - 1 votes
Thank you for rating this article.

biztositas felmondo level megirasaAmennyiben úgy dönt, hogy meglévő érvényes biztosítását lecseréli, mert jobb konstrukciót sikerült találnia, nem kell mást tennie, mint oldalunkra fellépve kikalkulálnia, majd a megkötést követően a rendszerünk által megküldött megbízási szerződést aláírva visszaküldenie nekünk.


Ilyen egyszerű a biztosítás felmondó levél megírása – ne fáradjon vele mert mi felmondjuk meglévő biztosítását, váltson nálunk!

Számolja ki itt a kötelező biztosítását! - 11 biztosító díjából választhat.

Persze az ügyfélnek is nagyon oda kell figyelnie arra, hogy mikor van lehetősége biztosítót váltani, hisz erre mindenkinek évente egyszer van lehetősége, mégpedig abban az időpontban, amikor a biztosítási évfordulója elérkezik. Ezt a dátumot könnyen le lehet és kell is ellenőrizni, mert rajta van a kötvényen és a biztosítási szerződésben is szerepel. Ez a dátum határozza meg, hogy élő szerződésünket mikor lehet felbontani és mikor köthetünk át más biztosítóhoz. Amikor ezt leellenőrizte, jöhet a nyomtatvány letöltése, majd felénk kell küldeni egy írásos megbízást, ennek birtokában átvállaljuk az ügyek intézését. Természetesen a felmondásban való segédkezésünk mellett az új szerződés megkötésében is közreműködünk.

Ahhoz, hogy megnyugtatóan tudjon dönteni a legkiválóbb módszer, amikor belépve honlapunkra megnyitja egy kattintással a biztosítási kalkulátor programot, ez végül is minden számítást elvégez Ön helyett. A kalkulátor segítségével több, mint tíz vezető biztosító ajánlata azonnal megtekinthető egy összesített táblázatban és ebből máris kiderül, hogy melyik társaság milyen feltételekkel és milyen díjakkal kínálja kötelező biztosítási szolgáltatását.

A legfontosabbról nem szabad megfeledkezni, arról, hogy a felmondó levélnek az évfordulót megelőzően minimum 30 nappal előbb meg kell postai úton érkeznie a biztosítóhoz, mert ha ez nem történik meg, akkor bizony lecsúszhat a váltás lehetőségéről, ugyanis ilyen esetben a biztosító egy évvel automatikusan meghosszabbítja érvényben lévő szerződését. Jól teszi az, aki a felmondás megküldésekor kér egy írásos visszaigazolást annak beérkezéséről.

Megéri időben oldalunkat meglátogatni, akár az évforduló dátumát megelőzően már több ízben is, mert így egészen nyugodt lehet afelől, hogy nálunk naprakészen a legfrissebb ajánlatokat látja, bőven lesz ideje ezeket egymással összevetni és kiválasztani azt a konstrukciót, mely a legjobban megfelel a következő évre nézve.

Akkor a legegyszerűbb a biztosítás felmondó levél megírása, ha minket választ – ne fáradjon vele, váltson nálunk! Ebben az esetben az ügyfél nem is kell többet tegyen, mint a felmondó levelet kitölteni, aláírni, dátummal ellátni, és minket megbízni a váltás minden adminisztratív teendőjével. Természetesen erre akkor kerülhet sor, amikor a kalkulátorunk alapos tanulmányozása után kiválasztotta, hogy melyik biztosítóhoz köt át szívesen, összeállította a program segítségével a következő évre szánt kötelező biztosítási csomagját. Minden szempontból így járhat a legjobban, aki velünk vált, mivel nálunk az aktuális tarifák mellett az egyes biztosítókra vonatkozó minden fajta információ is azonnal rendelkezésre áll, senkit nem érhet meglepetés. Aki ezt az utat követi, az számolhat ama nagy előnnyel, hogy rögtön képbe kerülhet, mert fontos tudni, hogy nyilvánvalóan más más biztosítónál eltérő feltételekkel lehet kötelező biztosítást kötni, ugyanis a konstrukciók mindenhol egyedi termékek, arról nem is beszélve, hogy a kiegészítő termékeke között milyen nagy különbségek adódhatnak.

Ne habozzon egyetlen pillanatig sem, nekünk gyerekjáték a biztosítás felmondó levél megírása – ne fáradjon, váltson velünk! Ha így tesz, a felől is egészen bizonyos lehet, hogy az adminisztráció terén egyetlen mozzanat sem marad majd ki, e mellett pedig azt is garantáljuk, hogy a teljes bonyolítás az előírt határidőn belül fog megtörténni.