biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

Casco biztosítás felmondó, lemondó nyilatkozat letöltése

Kérjük értékeljen minket...
3.60 of 5 - 20 votes
Thank you for rating this article.

Casco biztosítás váltás előtt minden esetben az első lépés a meglévő, érvényes biztosításunk felmondása. Az ehhez szükséges casco felmondó, lemondó nyilatkozat letöltése oldalunkon egyszerűen elvégezhető, sőt amennyiben a váltás ügyintézésével bennünket bíz meg, a felmondást díjmentesen bonyolítjuk le.

Számolja ki casco biztosítását itt! 

A casco biztosítás felmondó, lemondó nyilatkozat letöltése abban az esetben válik szükségessé, amikor bármely ok miatt casco biztosítót szeretnénk váltani. A váltás feltétele, hogy a felmondó nyilatkozatnak minimum 30 nappal a szerződéses évforduló előtti időpontban postai úton, vagy faxon, de mindenképpen írásban be kell érkeznie a szerződött biztosítóhoz. Fontos arra is odafigyelni, hogy a biztosító általi érkeztetésről kapjunk írásos visszaigazolást.

Az évfordulóra történő felmondás mellett indokolt lehet a casco szerződés megszüntetése abban az esetben, ha például a járművet kivonatják a forgalomból akár ideiglenesen, akár véglegesen, vagy akkor is, ha érdekmúlás következik be. Minden ilyen esetben óriási könnyebbséget és segítséget jelent a casco biztosítás felmondó, lemondó nyilatkozat letöltése. Ekkor ugyanis biztos lehet benne, hogy a nyilatkozat kitöltése hiánytalan lesz, hisz Önnek csak az előre megadott rovatokba fel kell tölteni saját személyes adatait, valamint az adott gépjárműre vonatkozó adatokat. Honlapunkról a nyilatkozat pár perc alatt letölthető, sőt ha segítségre van szüksége a kitöltéshez, abban is számíthat munkatársainkra.

Az ügyintézéshez szükséges dokumentumot, mely a felmondáshoz szükséges, itt töltheti le!