biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

Casco csak lopásra, biztosítás autó ellopása ellen

Kérjük értékeljen minket...
5.00 of 5 - 1 votes
Thank you for rating this article.

A casco biztosítás megkötése ajánlott annak ellenére, hogy ez nem kötelező, de igen nagy hasznát vehetjük, nem csak egy váratlan elemi kár esetén, hanem akkor is, ha az autónkat ellopják.

Honlapunkon több casco biztosító ajánlatát láthatja egymás mellett, a legtöbbjüknél köthető casco csak lopásra, biztosítás autó ellopása ellen.

Számolja ki casco biztosítását itt!

Az elmúlt évek során a casco nagy átalakuláson ment keresztül, számtalan kiegészítő köthető már az alapbiztosítás mellé,így például lopás ellen is szerződhetünk fedezetre. A casco kalkulátor azonnal számol, csak az adatokat kell felvinni és máris látható, hogy éves tekintetben ma már igen alacsony összegen köthető casco csak lopásra, biztosítás autó ellopása ellen.

A kínálat egyre szélesedik, ennek fő oka, hogy a biztosítási piacon hatalmas a verseny az ügyfelekért, ez vonatkozik a casco termékekre is, hiszen minél újabb, jobb termékkel áll ki valaki a piacra, annál több ügyfél találhat a szolgáltatások között neki megfelelőt. A legtöbb esetben a gépjármű biztosítások már egyénre szabhatók, egy alap casco mellé bármilyen kiegészítő terméket választhatunk. Egy szélvihar, vagy jégeső, egy tűzkár nagy kárt okozhat a gépkocsiban, de a legnagyobb veszteség mégis csak akkor éri az autótulajdonost,ha ellopják a járművét. Ezért jelenthet nagy biztonságot a casco csak lopásra, biztosítás autó ellopása ellen.

Az oldalunkon elérhető és könnyen kezelhető casco kalkulátor használatakor egyszerűen kiválasztható a legkedvezőbb és legkifizetődőbb casco csak lopásra, biztosítás autó ellopása ellen. Azt azonban nem szabad elfelejteni, hogy ezzel a biztosítás nem szolgál fedezettel a más károkat illetően, tehát ha üvegtörésre, vagy például totálkárra is be szeretnénk magunkat biztosítani, akkor választanunk kell még az erre szolgáló kiegészítők közül is.