biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

Csoportos utasbiztosítás

Kérjük értékeljen minket...
5.00 of 5 - 4 votes
Thank you for rating this article.

Azoknak a kis- és középvállalkozásoknak, vagy akár magánszemélyeknek, melyek gyakran utaztatják dolgozóikat külföldre, érdemes ezekre az esetekre csoportos utasbiztosítást kötni. A módozatot akár előre egy évre is meg lehet kötni, mint egy keretszerződést és a keret szabadon felhasználható.

Csoportos utasbiztosítási árajánlat kérés

Amikor a vállalkozó szerződik a csoportos utasbiztosításra, elég, ha közli az utazási napok előre látható számát, vagy ha a dolgozóknak névre szóló kártyát vált ki, akkor az kiküldetésre tervezett személyszámot. Az adott utazás előtt nincs más teendő, csak közölni a biztosítóval az épp utazni készülő személy adatait.

A csoportos utasbiztosítás megkötésével a magánszemély, vállalkozó és a dolgozó egyaránt igen nagy biztonságban érezheti magát egy esetleges nem várt esemény során, hisz ilyenkor a biztosító kockázatviselése kiterjed szükség esetén az orvoshoz, vagy kórházba szállításra, amennyiben a kezelés után még orvosi javaslatra helyben kell maradni, akkor a szállás költségeire. 10 napnál hosszabban tartó kezelés esetén a csoportos utasbiztosítás keretében fedezet van a beteglátogatás megszervezésére, annak költségeit is ide értve.

Hozzátartozó betegsége, vagy halálesete miatt amennyiben váratlanul idő előtt haza kell a biztosítottnak utaznia, a biztosító ezt megszervezi és állja annak költségét, Sok biztosítónál a csoportos utasbiztosítás fedezete még a kórházi kezelés idején a családtagokkal történő telefonbeszélgetés díjára is kiterjed.

Csoportos utasbiztosítás természetesen nem csak vállalkozások részéről köthető, nagyon jól hasznosítható csomag például osztálykirándulás esetén is, ha legalább 10 fővel Európai útra készül a csoport. Akár nyári, akár téli útra készülünk, főleg gyerekekkel, mindkét esetében sok veszély leselkedhet a csapat tagjaira, hiszen lehet az vizes baleset, síbaleset, mégis ha megtörténik a baj, a lelki megrázkódtatás mellett legalább nem kell tartani a hatalmas költségektől.

Egy jól megválasztott csoportos utasbiztosítás birtokában nyugodtan indulhat útnak, mert ha bárki a csoportból orvosi ellátásra szorul, annak költségét a konstrukció bőven fedezi. Épp ezért még egy szomszédos országba történő rövid utazásra – két napos sítúra – is megéri megkötni a csoportos utasbiztosítást. Annak ellenére, hogy nem vagyunk esetleg túlzottan távol hazánktól, még meg van rá az esély, hogy egy kórházi kezelést a helyszínen kell igénybe venni és erről a számlát természetesen az adott ellátó intézmény állítja ki.

Csoportos utasbiztosításra való szerződéskötés előtt látogasson el oldalunkra, ahol az összes vezető biztosító ajánlatát egy helyen láthatja és azonnal össze is hasonlíthatja azokat. Választhat egy jó konstrukciójú alapszolgáltatást és természetesen mellé meg lehet jelölni különböző kiegészítőket.