biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

Dohány trafik vagyon és felelősségbiztosítás kötése

Kérjük értékeljen minket...
5.00 of 5 - 1 votes
Thank you for rating this article.

A trafikpályázaton nyert vállalkozók a pályázat lezajlása óta szinte egytől egyig azon a véleményen vannak, hogy igen nagy vagyoni és személyi kockázatokkal járhat majd egy dohánybolt üzemeltetése.

Dohány Trafik biztosítás árajánlat kérés online

Megkeresését követően gyorsan, a lehető legjobb megoldást keressük meg közösen, több biztosító ajánlatából választva!

Telefon: 06-70-330-6065

nemzeti dohanybolt biztositasa

A Wáberer Biztosító szinte azonnal reagált a felmerülő problémára és széles körű közvélemény kutatást tartott az érintettek között. Nagy lenne az igény egy újfajta szolgáltatásra, mely nem más, mint egy dohány trafik vagyon és felelősségbiztosítás konstrukció. A társaság kifejezetten a jövőben Nemzeti Dohányboltot üzemeltető vállalkozók részére egyénre szabott biztosítási csomagot állított össze Trafik biztosítás elnevezéssel, melyen már meg is jelent a piacon.

Természetesen Trafik biztosítással több biztosító is foglalkozik, a teljesség igénye nélkül - Aegon, Generali, Allianz, Signal, MKB......

A leendő trafikosok mintegy 70 százaléka tart attól, hogy napi szinten probléma lesz a bolti szarkák feltűnése, vagy akár a betörések elszaporodása. Ezért a többség el sem tudja képzelni, hogy dohányüzletét ne szerelné fel legalább egy riasztóberendezéssel.

A Wáberer által villámgyorsan kimunkált dohány trafik vagyonbiztosítás és felelősségbiztosítás módozat a Nemzeti Dohánybolt működése során felmerülő kockázatokat szinte teljes mértékben lefedi a megkérdezettek igényeit, mint a lopás, betörés, elemi károk, tűz- és vízkárok elleni védelem. A Trafik-biztosítás maximálisan fedezetet biztosít ezen legfontosabb kockázatokra, a személyi és vagyoni károk tekintetében egyformán. Az elemi károk mellett kiterjed a kockázatviselés rablás, lopás és üvegtörés esetére az alapbiztosításon belül. Már az egyszerűbb alapbiztosítással nyert fedezet is vonatkozik nem csak az ingatlanra, hanem kiterjed a berendezésekre és a teljes árukészletre is.

Természetesen a Trafik-biztosításnál is választhatók az alapszolgáltatás mellé kiegészítők, mint a felelősségbiztosítás. A Wáberer biztosító nem csak villámgyorsan reagált a szükséges igényre, de igen jól összeállított módozatával még kedvezményeket is tud nyújtani. Például az újonnan szerződést nagy engedményeket ad.

A Wáberer Biztosító nagyon hamar felismerte azt a tényt, hogy azok a vállalkozók, akik jövedéki termékeket forgalmaznak, az átlagnál nagyobb kockázatú üzletet vezetnek, ezért van kirívóan nagy jelentősége számikra a dohány trafik vagyon és felelősségbiztosításnak. A társaság épp ezért széleskörű kedvező fogadtatásban reménykedik, ezres nagyságrendű kötésszámot feltételezve igen rövid időn belül.