biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

Egy napos útra is köthetünk utasbiztosítást

Kérjük értékeljen minket...
5.00 of 5 - 1 votes
Thank you for rating this article.

egy napos utra is kosson utasbiztositastNagyon sokan indulnak útra az ünnepek alatt és után, fontos, hogy megfelelő biztosítás megléte nélkül ne kezdjenek el készülődni. Egy közvélemény kutatás szerint a külföldre látogató magyarok fele köt csak utasbiztosítást. Azok között, akik egy napra mennek, sokkal kevesebb és rosszabb ez az arány. Jobb, ha mindenre felkészülünk ugyanis akár egy bécsi kiruccanás alatt, amikor csak bevásárolni megyünk, történhet valami az emberrel, amit követően ellátásra szorul. Viszont, ha valaki megsérül és nincsen biztosítása, mégis kórházba kell mennie, nagyon kellemetlen meglepetés érheti. Nyugati szomszédainknál nagyon nagy növekedésre lehet számítani a kórházi költségeknél. Akár 1216 eurót is ki lehet fizetni egy kórházi ágy foglalása után.

Számolja ki utasbiztosítását itt!

Tehát nagyon kifizetődő és érdemes megkötni a biztosításokat egyrészről, mert csak pár percet vesz igénybe, másfelől meg nem fogjuk megbánni, ha esetleg történik velünk valami. Már köthető akár egy bécsi vonatjegy árának megfelelő biztosítás, aminek nagy hasznát vehetjük. Természetesen nem árt minden szempontból felkészülnünk és körültekintőnek lennünk, mivel előfordulhatnak sajnos balesetek vagy olyan események, amelyre nem is számítunk, ilyenkor jó felkészültnek lenni és minden eshetőségre a lehető legjobban előre számítani.

Igaz nem mindent tudunk elhárítani, de törekednünk kell arra, hogy a legbiztonságosabb módon éljük meg túráinkat és utazásainkat. Előre kell gondolkodnunk, így ha elakarunk indulni egy hosszabb útra mindenképen ellenőrizzük le biztosításainkat, hogy mire vannak megkötve és, hogy fedezi-e a megtenni kívánt utat bármi történjék. Ez manapság már nagyon egyszerűen elérhető, hisz már egy napos útra is köthetünk utasbiztosítást.