biztoshely biztositas

Biztosítás felmondása, lemondó nyilatkozat minta letöltése

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 
Kérjük értékeljen minket...
még nem értékelték
Thank you for rating this article.

Mindegy, hogy biztosítás váltás, vagy bármi más ok miatt történik a biztosítás felmondása,  lemondó nyilatkozat letöltése honlapunkról a legegyszerűbb módszer az ügyintézés elindítására. Ezzel sok időt takaríthat meg minden ügyfelünk, nem kell saját magának külön utánajárni, hogy mik is a felmondás szabályozói, vagy épp milyen iratok kellenek hozzá. Mi minden szükséges adatok bekérünk Öntől és villám gyorsan intézzük a felmondást, a váltást.

Évfordulós biztosítás felmondása - űrlap kitöltő

Töltse ki az alábbi űrlapot, és a megadott email címre elküldjük Önnek a kitöltött felmondó nyilatkozatot.A
biztosítás felmondás idején tehát a legelső lépés a lemondó nyilatkozat letöltése, mely egy kattintással elvégezhető weboldalunkon, majd az űrlap pontos kitöltése, amire nagyon oda kell figyelni. Ahhoz nagy segítség a mi közreműködésünk, hogy így minden nehézség nélkül a lemondás napján meg tudja kötni az új biztosítási szerződés,ezzel pedig hozzásegítjük ahhoz, hogy egyetlen nap sem esik ki a biztosítási körből. Nem mindegy például egy kötelező biztosításnál, hogy van-e kimaradó nap, hiszen köztudott, hogy a biztosítás nélküli napokra fedezetlenségi díjat kell fizetni, ami nem kis összeg, ráadásul, ha épp ekkor történik egy káresemény, az még magasabb kiadást jelenthet.

Felmondó nyilatkozat letöltése itt!

A biztosítás felmondása, lemondó nyilatkozat letöltése bármely nemű biztosítási szolgáltatásra nézve nálunk elérhető és akár lakásbiztosításról, akár gépkocsi biztosításról van szó, mindenkor a biztosítási törvényekben előírtaknak megfelelően intézzük az ügyeket. Épp ezért, amire mindig oda kell figyelni, hogy a kitöltött, dátummal ellátott és eredetiben aláírt lemondó nyilatkozat a megszabott határidőn belül érkezzen be a biztosítóhoz és akkor lehetünk nyugodtak, ha erről a társaságtól írásos visszaigazolást is beszerzünk. Ha ugyanis ez nem így történik, és például évfordulókor rontjuk el ezt a beküldési határidőt, abban az esetben a szerződés automatikusan meghosszabbodik egy újabb évvel és elesünk a váltás lehetőségétől.

Honlapunkon keresztül szinte azonnal megy a biztosítás felmondása, lemondó nyilatkozat minta letöltése, sőt e mellett azonnal megnézheti minden vezető biztosító ajánlatait, szerződéses kitételeit és díjait, így mindjárt ki is lehet választani az új, Önnek leginkább kedvező konstrukciót. Egy két órán belül már az új szerződés tulajdonosa lehet.

Kérdése van? Tegye fel nekünk! Szakértőnk rövidesen megválaszolja.

Segíthetünk?

Elakadt? Kérdése van,
biztosítás kötéssel kapcsolatosan?
Hívjon! -
06-70-7030-860