biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

Életbiztosítás napi 100 Ft-tól 80 éves korig - Cig Pannónia Alkony

Kérjük értékeljen minket...
5.00 of 5 - 2 votes
Thank you for rating this article.

eletbiztositas napi 100ftHa egy szerettünk eltávozik, akkor nem csak a gyásznak a feldolgozásával kell szembenéznünk, hanem az ezt követő szolgáltatásokkal kapcsolatos ügyek lebonyolításával is. Ami mind anyagi következményekkel jár. Rajtunk keresztül elérheti ezt a biztosítást, amely megkönnyíti a családoknak a terhekkel járó problémák kiküszöbölését. Az öregedés elkerülhetetlen, így mindannyiunknak gondolnunk kell arra, hogy az eddig megteremtett vagyont miképpen akarjuk majd felhasználni. Nagyon sokan gondoltak és gondolnak arra a lehetőségre, hogy még életükben félretegyenek a temetésükre valamennyi összeget. Lehet, hogy ez egy kicsit morbidnak hangzik, de felmérések bizonyítják ezt a növekvő tendenciát.

Árajánlat kérés temetési költség biztosításra itt!

Ha megköti a Cig Pannónia Alkony biztosítást, ez egy életbiztosítás akár napi 100 forinttól, egészen 80 éves korig igénybe vehetően, akkor még életében dönthet arról, hogy hogyan szeretné megkapni a végtisztességet.  Ez élete végéig tartó gondoskodás és nagyon előrelátó, ha ezt a módozatot választja. Örökösödési illeték megfizetésére egyáltalán nem kötelezi Önt ez a csomag, tehát pár napon belül hozzájuthat a rokona a ráhagyott vagyonához. Ezt a szerződést már akár néhány ezer forintos összegyűjtött vagyonnal is meg tudja kötni és orvosi vizsgálat egyáltalán nem kötelező. Házaspároknak lehetőségük van együtt megkötni eme konstrukciót, ekkor arról van szó, hogy egy szerződésben gondoskodnak mindkettejük elhunyásakor a végsőnyugalomra helyezésről.

Tehát a Cig Pannónia Alkony biztosításnak az a lényege, hogy az ügyfelek még amíg élnek, addig gondoskodjanak a végtisztességről és levegyék a szeretteik válláról a terheket. 80 éves korig megkötheti ezt az életbiztosítást, előrelátónak kell lennie és gondoskodnia családjáról. Manapság már mindenre kell gondolnunk, ha azt akarjuk, hogy teljes anyagi biztonságban legyünk és nem csak mi hanem családunk is. Ezek a csomagok már napi 100 forintos díjjal elérhetőek. Könnyen és egyszerűen juthat hozzájuk rajtunk keresztül. nem kell mást tennie, mint, hogy felkeres minket és weblapunkon párat kattintva meg tudja rendelni ezt a szolgáltatást az ország egész területéről.

Az élet gyorsan elmúlik, ezért is kell előrelátónak lenni, hamar megöregszünk és, ha mi nem vagyunk többet, valahogy gondoskodnunk kell családunk anyagi biztonságáról a jövőben. Ezért célszerű megkötni ezt a konstrukciót és élni a lehetőséggel, még ameddig lehet. Ha van internete a közelben akkor bárhonnan el tudja végezni a megrendelést és az adminisztratív munkát csak elég ránk bíznia, mi teljes mértékben segítünk önnek. Esetleg, hogy ha bármi problémája akad, akkor is forduljon hozzánk, azaz ügyfélszolgálatunkhoz, ahol mindent megtesznek az ön kisegítésére ezzel az üggyel kapcsolatban. Nyugaton már régóta elterjedt ez a felfogás, miszerint ha mi már nem élünk, akkor is anyagi támogatást kell nyújtanunk a hátramaradt családtagoknak és biztosítani számukra a megélhetést, segíteni őket bármilyen eszközzel a boldogulásban.

A Cig Pannónia Alkony biztosítás garantálja, hogy mindent megkap, ami ehhez a biztosítási csomaghoz tartozik és talán ez az egyik legkedvezőbb élethosszig tartó biztosítási módozat, amivel találkozott, nagyon alacsony díjú és rendkívül gyorsan hozzá tud jutni, már akár napi 100 forintért. Orvosi vizsgálat nem szükséges, amikor az örökösödési vagyonról van szó, így nagyon hamar kézhez tudja kapni a biztosított rokon az őt megillető összeget.

A Cig Pannónia Alkony biztosítása egy kedvezően alakítható kegyeleti biztosítási módozat, amelymegfelelő megoldást biztosít számtalan élethelyzet esetén. A csomagot a fiatalabb és középkorú korosztály is megkötheti, az alapbiztosítás könnyedén fenntartható, mert már naponta 100 forintnyi díjjal is fenntartható a szerződés. Fontos tisztában lenni azzal a ténnyel is, hogy ez a kiváló konstrukció nem csak, hogy a temetés költségeit fedezi, de ezen felül nagyon fontos, hogy igen egyszerű módon köthető meg a szerződés, ráadásul a biztosító kockázatviselése – tehát a biztosítási díjalkalom adtán való kifizetése- garantált. Azzal, hogy mi magunk vállaljuk előre sajátvégtisztességünk anyagi hátterének előteremtését, ezzel együtt pedig egy életünk végéig tartó megtakarítást eszközölünk, felhőtlenné tehetjük saját öregkorunkat is, mert a Cig Pannónia Alkony biztosítás nem más, mint egy élethosszig tartó öngondoskodás, mellyel sokat könnyítünk szeretteink helyzetén is.