biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

Évfordulós felmondás nyomtatvány kgfb, azaz kötelező biztosítás esetén

Kérjük értékeljen minket...
5.00 of 5 - 4 votes
Thank you for rating this article.

Az évfordulós felmondás kgfb, azaz kötelező biztosítás esetében mindig azzal a lépéssel kell kezdődjön, hogy elővesszük az érvényes kötvényünket és megkeressük rajta a szerződés kötés dátumát. Ez a nap jelöli azt a lehetséges dátumot, amikor biztosítót válthatunk, illetve amikor felmondhatjuk aktuális szerződésünket.

Számolja ki itt a kötelező biztosítását! - 11 biztosító díjából választhat.

Az évfordulós felmondás a kgfb tekintetében vonatkozó nyomtatvány kitöltésével indítható el. Amennyiben oldalunkon keresztül köti meg új kgfb szerződését, akkor a felmondási procedúrával nem kell bajlódnia, ugyanis ezt díjmentesen átvállaljuk Öntől és garantáljuk azt, hogy a felmondást határidőre meg is tesszük. Ehhez semmit sem kell tennie, csak annyit, hogy rendszerünk segítségével köti meg új biztosítását, és a folyamat végén megkapott alkuszi megbízást aláírva eljuttatja részünkre legkésőbb az évfordulója előtt 32 nappal.

A biztosítás felmondását illetően itt még több információt talál!

Amennyiben a kgfb felmondás nyomtatványt saját kezűleg szeretné eljuttatni biztosítójához, akkor nem árt ha tudja az alábbiakat. A kötelező biztosítás felmondásakor a nyomtatványon fel kell tüntetni a felmondani kívánt szerződés biztosítóját, a kötvényszámát, a szerződött ügyfél személyes adatait, a jármű rendszámát, valamint meg kell jelölni a felmondás okát. A nyilatkozatot saját kezűleg alá kell írni és dátummal szükséges ellátni. A minta honlapunkról pillanatok alatt letölthető a kötelező biztosítás kalkulátor rendszerünkben az alábbiak szerint. Első ízben meg kell adnia a díjszámításhoz szükséges alapadatokat mely után az árajánlatok résznél a díjak alatt tudja lementeni a már kitöltött felmondási nyomtatványt.

Évfordulós kgfb felmondás esetén nagyon oda kell figyelni arra, hogy a felmondás 30 nappal a forduló előtt ne csak postázásra kerüljön, hanem be is érkezzen a biztosítóhoz, mert ez szigorú előírás. Épp ezért nem árt, ha mi is beszerzünk az irat érkeztetéséről egy írásos visszaigazolást.