biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

Felelősségbiztosítással védhetik cégüket a vállalt és cégvezetők

Kérjük értékeljen minket...
5.00 of 5 - 1 votes
Thank you for rating this article.


cegvezetok felelossegbiztositasaA cégvezetők felelősségbiztosítással védhetik saját magukat az ellen, hogy ha hibát követnek el, akkor elvegyék tőlük a céget. 2014 márciusától minden cégvezető a saját vagyonával bekapcsolódva felel a cége által okozott károsodásért. A kolontári balesetben 10 ember halt meg és köztük volt az alig 14 hónapos Angyalka. Hozzátartozói megnyerték a 3 évvel a katasztrófa után megtartott pert a Mal Zrt-vel szemben, viszont még évekig eltarthat az, hogy a felszámolásra kötelezett cégtől megkapják a 32 milliós kártérítést. A hasonlóan bekövetkező események miatt a kormány megváltoztatta a polgári törvénykönyvben szereplő ide vonatkozó cikkelyt, miszerint 2014 márciusától a cégek vezetői a saját vagyonukkal is felelnek az okozott károkért.

Felelősségbiztosítás árajánlat kérés online - itt!

Sokan gondolják úgy, hogy ezeket a felelősség biztosítási rendeleteket egy jó biztosítási fedezettel kell megtámogatni. Körülbelül százezer cégvezető tartozik abba a körbe, akik az új szabályozás kapcsán érintettek, viszont csak ezren élhetnek azzal a lehetőséggel, hogy felelősségbiztosítással védhetik cégüket a vállalatvezetők 2014. márciusától.