biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

Fuvarozási bűncselekmények is óriási károkat okozhatnak

Kérjük értékeljen minket...
5.00 of 5 - 1 votes
Thank you for rating this article.

Nagyon sok kárt okoztak a fuvarozási bűncselekmények, 2013-ban közel 8,2 milliárd euró azaz 2500 milliárd forint volt ez a bizonyos veszteség. Akik a fuvarozási láncolatban benne vannak, azoknak kötelessége megelőzni és biztosítani a dolgokat, a szállítmányozási terület is ide tartozik. A közúti fuvarozással kapcsolatos történések és ezeknek kockázatai visszafoghatóak és csökkenthetőek.

Egy bizonyos fuvarnak a biztonsági költsége a rakománynak az értékéhez képest nem nagy. Körülbelül százezer forintos nagyságról van szó. A fuvarozási bűncselekmények nagyon sok problémát okoznak, ezért mindenképpen oda kell figyelni és biztosítást kötni mindenre, amire lehet, mert így meg tudjuk előzni ezeket a problémákat. Egy jó plomba vagy egy zár megoldhatja a problémákat és így ki tudja küszöbölni az ilyen jellegű veszteséggel járó bűncselekményeket.

Tehát azt mindenképpen tudni kell, hogy egy egyszerű megoldással is jócskán vissza lehet szorítani és meg lehet előzni az ilyen jellegű kockázatokat. Az egésznek a lényege a megelőzés lenne, hogy ha nagyobb és több lenne ebből, akkor nem következnének be ekkora veszteséggel járó bűncselekmények. Sajnos évről évre egyre nagyobb veszteséget jelentenek ezek a fuvarozói bűncselekmények, amiket nehéz elhárítani. Nem csak azt lehet megtenni, hogy biztosítást kötünk és különböző biztonságtechnikai eszközökkel védjük be magunkat, de azt is meg lehet tenni, hogy mindent körültekintően és megfontoltan átnézünk, hogy legyen fogalmunk arról, mik a lehetőségeink. A legfontosabb természetesen, hogy a fuvarozási bűncselekményeket minden erővel megelőzzük, mivel ezek is óriási károkat okozhatnak.