biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

Gépjármű assistance biztosítás 10 évnél idősebb autóra

Kérjük értékeljen minket...
4.60 of 5 - 5 votes
Thank you for rating this article.

Bárkinek, akinek akár új, akár régebbi autója van és gyakran használja azt főként külföldi utazásra, elengedhetetlen ma már, hogy legyen egy megfelelő assistance biztosítása. ez a szolgáltatás olyan nagy előnyökhöz juttatja a sofőrt, amik nélkül egy sajnálatos baleset, vagy az autó meghibásodása esetén igen csak kellemetlen helyzetbe lehet kerülni, főleg ha még távol is vagyunk az országunktól és netán az idegen állam nyelvét sem beszéljük jól.

Különösen jó hír azok számára, akiknek 10 évnél idősebb autójuk van, hogy az ő számukra is elérhető már egy igen jó konstrukciójú assistance biztosítási szolgáltatás. Ez pedig az AutoSOS Prémium 10+ módozat, melyet akár az autó 15 éves koráig is meg lehet kötni és a biztosítási díj nem éri el az éves 15 ezer forintot.

Assistance biztosítás online árajánlat kérés, itt!

Ebben az assistance biztosításban benne foglaltatnak olyan remek szolgáltatások, mint a külföldön történő dugófigyelés, őrzött parkoló szervezése, csereautó kérésének lehetősége és természetesen a szolgáltatás belföldre és egész Európára kiterjed. Ezzel a biztosítással azonnali díjmentes segítségre számíthatunk, és nagyon előnyös lehetőség, hogy közlekedési balesetbiztosítással is ki lehet egészíteni.

Az assistance biztosítás tíz évnél idősebb autóra egyszerűen az interneten keresztül megköthető, minden alkalommal személyre szabhatóan állítható össze. A fedezet a fentieken kívül vonatkozik adott esetben a hazautaztatás költségeire, szükség esetén 2 nap szállás biztosítására, amennyiben a helyszíni javítás nem megoldható, akkor a szervizbe szállítás költségeire, e mellett három nap időtartamra csereautót kérhetünk. Látható tehát, hogy mindenképp nagyon kifizetődő 10 évesnél öregebb autóra is megkötni az assistance biztosítást, ráadásul önnek ez nem kerül többe, mint rajtunk keresztül a kalkulátor használatával kiválasztani a legkedvezőbb csomagot.