biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

Assistance biztosítás - Szolgáltatás már lakásbiztosításokhoz is

Kérjük értékeljen minket...
5.00 of 5 - 2 votes
Thank you for rating this article.

lakasbiztositas assistanceA hazai biztosítási piacon sokáig az assistance szolgáltatás egyértelműen a gépjármű biztosításokhoz és az egészségbiztosításokhoz volt köthető. Ennek a szolgáltatásnak pedig nagy előnye, hogy az ügyfél azonnali segítségnyújtással kalkulálhat, ha bajba kerül, így remek hír, hogy mostantól már a lakásbiztosítások esetében is igénybe lehet venni.

Ez a módozat nem más, mint egy lakásszerviz szolgáltatás, amely jó pár keresett szakmát lefed, ráadásul a nap 24 órájában elérhető.Számolja ki lakásbiztosításának díját itt!

Assistance biztosítás online árajánlat kérés, itt!

A biztosítók felmérései alapján a lakásbiztosítottak esetében leggyakrabban szükségessé váló javítási szolgáltatás a duguláselhárítás és általában a vízvezeték szerelés. Mivel az assistance szolgáltatás már lakásbiztosításokhoz is elérhető, így amikor az ügyfél ingatlanában veszélyhelyzet alakul ki, rögtön lehetősége van az éjjel – nappal hívható számon tárcsázni az ügyfélszolgálatot és azonnali segítséget kérhet. Itt először is nyomban ellátják szükség szerint tanáccsal, majd felvéve a bejelentés, a lehető leghamarabb kiküldik a megfelelő szakembert, hogy a veszélyt véglegesen elhárítsa. Természetesen a biztosítás keretében történik a javítás, hibaelhárítás, így az ügyfélnek nem kerül pénzébe sem a felhasznált anyag, sem kiszállási-, vagy munkadíjat nem kell fizetnie. Persze a teljes kártérítés csak akkor él, amennyiben az adott lakásbiztosítási szerződés kereteibe ez belefér, de a fedezet arányában a szerződött összeghatárig kifizetésre kerül a kár és a vele járó javítási munkák költsége.

Lényeges tudnivaló, hogy egy jó lakásbiztosítás és abban foglalt assistance szolgáltatás nem kizárólag a hagyományosan értendő javításokat, szereléseket tartalmazza, hanem beletartozik a radiátorok javításától a zárjavításig, zárcseréig minden. Ha elönti a lakást a víz bármely oknál fogva- lehet az dugulás, csőtörés -, már indul is a vízszerelő és először elhárítja a közvetlen veszélyt, majd elvégzi a szükséges javításokat, helyreállításokat. Ugyan ez vonatkozik egy üvegtörésre is, vagy ha előfordul, hogy kizárja magát lakásából, még bele is törik a zárba a kulcs, azonnal érdemes hívni az assistance ügyfélszolgálatot, persze, amennyiben olyan biztosítást kötött, melynek ez is része.

Az ügyfelek szemszögéből érthető módon nagyon fontos, hogy a segélyvonalon keresztül kiküldött mesterek megbízhatóak legyenek munkájukra és a gyors intézkedésre nézve is, ezért a biztosító társaságok kezeskednek. A szakemberek mindkellően képzettek, gyakorlottak és saját szakmájukat illetően függetlenül az adott hibától, a megelőzésre vonatkozóan is ellátják az ügyfeleket kellő felvilágosítással és tanáccsal.

Az assistance szolgáltatás már lakásbiztosításhoz is igényelhető tehát és ennek óriási jelentősége lehet, mivel sokan vagyunk, akiknél szerencsés esetben ritkán fordul elő komolyműszaki probléma, ezért nem tartunk a zsebünkben névjegykártyákat a különféle szakemberektől, tehát ha azonnal lenne rá szükségünk, a biztosító kiváló új szolgáltatásával ez megoldható, mégpedig napszaktól függetlenül, még éjszaka is.

Oldalunkon keresztül pár perc alatt köthető lakásbiztosítás, mégpedig a kalkulátor használatával igen egyszerű módon. Aki ezt a megoldást választja, nagy előnyhöz jut, mert itt honlapunkon az összes vezető lakásbiztosító ajánlata megtalálható és ezekben fel van tüntetve, hogy lehet-e és milyen feltételekkel az assistance szolgáltatásra is szerződni. Amikor ki tudta választani a legkedvezőbb konstrukciót, csak küld felénk egy megbízást és már intézzük is az ügyeket, nemsokára kezében lesz a lakásbiztosítási kötvény, assistance szolgáltatással együtt. Igen sokat lehet ezen az úton megtakarítani, mert amikor e szolgáltatás nélkül azonnal szükségünk van egy mesterre bármely szakmában, az minden valószínűség szerint jóval többe fog kerülni, mint egy jól kialakított lakásbiztosítás havi díja, assistance szolgáltatással együtt. Ezen felül fizethetjük a kiszállási díjat és amennyiben a szakember biztosítja a javításhoz szükséges anyagokat, annak is jóval magasabb lehet az ára, mintha a biztosítási fedezeten belül oldódik meg a probléma. Az assistencia igénybevételekor nem kell sürgősségi díjat, vagy éjszakai felárat fizetni, hisz ezek mind bele vannak kalkulálva a biztosítási díjakba. Arról nem is beszélve, hogy a felmérések eredményeként már nem csak a hagyományosan ismert hibaelhárítások tartoznak a szolgáltatási körbe, de egyre több olyan szakember vesz részt a körben, akik a kisebb – nagyobb háztartási gépek azonnali javítását is el tudják végezni, méghozzá garanciával.