biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

Gépjármű átírás kötelező nélkül?

Kérjük értékeljen minket...
5.00 of 5 - 3 votes
Thank you for rating this article.

gepjarmu atiras kotelezo nelkulHogy, hogy tudja a gépjármű átírást megvalósítani kötelező nélkül? Az alábbi cikkben minden kérdésére választ talál és többé nem fogják kételyek gyötörni Önt ezzel a témával kapcsolatban. Mostantól minden megváltozik, ha interneten keresztül köti meg ezt a nagyszerű lehetőséget és sokkal jobban jár, mintha személyesen kéne az ügyet intéznie.

A biztosítások között a kötelező biztosítás minden esetben megköttetendő a gépjármű átírása mellett. A kötelező biztosítás fontosságát nem lehet eléggé hangsúlyozni, mivel ez a biztosítás téríti meg azt a kárt, amit mi okozunk más autóvezetőknek, így érthető miért kell erre mindenképpen szerződni. Talán a gépjármű biztosítások között ez az egyik legfontosabb módozat, amit autónkra kell fordítani. Tehát annak, hogy biztonságosan közlekedjünk a forgalomban ez az egyik elengedhetetlen feltétele.

Számolja ki itt a kötelező biztosítását! - 11 biztosító díjából választhat.

Fel kell hívnunk arra a lehetőségre a figyelmét, hogy mielőtt átvenné új kocsiját, honlapunkon keresztül megkötheti ezt a fajta biztosítást. A weblapunkon található biztosítási kalkulátor mindenben az ön segítségére lesz, önnek csak a megfelelő adatokat kell betáplálnia és már mehet is a számítás. A biztosítási kalkulátorral még keresgélhet is a biztosító társaságok ajánlatai és árai között minden gond nélkül, tehát bátran használja eme remek programot. Biztos felmerült már önben a kérdés, hogy gépjármű átírást, hogy tud csinálni kötelező nélkül, ha igen akkor nálunk a legjobb helyen jár, hiszen csak egerét kell használnia ahhoz, hogy ezt megtegye.  Teljes mértékben átvállaljuk öntől az adminisztrációt.

Amikor még nem állnak rendelkezésre az autó fontosabb információi, akkor elég a kocsi alvázszámát és a motor számát megadnia. valamint egy adatlapot kitöltenie. Teljesen új autónál úgy lehet megkötni a kötelezőt, hogy az űrlapon a kockázatviselési időpont kezdetének az adás-vétel napját lehet megadni. Amikor el tud menni a gépkocsijáért, akkor a fedezet igazolás elég ahhoz, hogy ha esetleg igazoltatják már az első alkalommal, akkor ezzel bizonyítható a kötelező megléte. Ha a jármű forgalomba helyezése függőben, illetve folyamatban van, abban az esetben viszont nem lehetséges kötelező biztosítást kötni, csak amennyiben ez már rendeződött.

A kötelező biztosítás megkötése használt autó átírásakor is lényeges, már az átvételkor meg kell, hogy legyen a szerződés minden esetben az új tulajdonos, vagy üzembentartó nevére, mert ennek bemutatása az okmányirodai ügyintézéssorán is szükséges, tehát gépjármű átírás kötelező nélkül ilyenkor sem lehetséges. Nagyon nagy baj történhet belőle, ha valaki akár egy napra is úgy megy ki a forgalomba, hogy nincs a gépjárművén megfelelő fedezet. Minden esetben az új tulajdonosnak kell gondoskodnia arról, hogy a vásárolt gépjárműre élő, érvényes kötelezője legyen. Persze használt autó vételekor is megfelelő és járható út a halasztott kötelező biztosítás kötése, itt rajtunk keresztül, így ez nem lehet akadálya az épp most vásárolt autó átvételének.

Tehát nálunk mindent el tud érni, csak oldalunkra kell felmenni és pár kattintással el tudja indítani a kötelező szerződés kötését, akár halasztott fizetéssel is. Ez a felkínált módozat nagyon megkönnyíti a helyzetet új és használtgépjármű vételekor egyaránt, mert egy ilyen beruházás során minden egyes fillérnek van helye. Alkuszcégünk szolgáltatásait igénybe véve bármelyügyfelünk élhet a halasztott fizetés adta módszerrel, és ennek óriási előnye, hogy a kötelező biztosítási szerződéséhez szinte azon nyomban hozzájut, viszont az első díjfizetés csak 45 napon belül válik esedékessé. A halasztott kötelező biztosítás megkötése tehát azt jelenti pontosan, hogy a szerződés aláírásának pillanatától él a biztosító társaság kockázatviselése annak ellenére, hogy a díjat nem kell azonnal befizetni, csak a kötvény átvételét követően a megszabott határidőn belül.

Tehát azt jól tudjuk, hogy elengedhetetlen a kötelező biztosítás, ha ki szeretnénk menni a többi autós közé a forgalomba. Azért jó döntés ha minket választ mert gyorsan és minden nehézség nélkül tudja megkötni azt a csomagot amit szeretne, beleértve a kötelező biztosításra való szerződéskötést, akár halasztással is. Az ország bármely pontjából lehetősége van erre, és amennyiben épp döntés előtt állna, akkor böngéssze át a biztosítók ajánlatait, válassza ki a legkedvezőbb konstrukciót, ígérjük, nem fogja megbánni, ha minket választ, itt csak jól járhat.

Mivel a gépjármű átírásra mindössze 15 napos határidő van, ez idő alatt az új kötelező biztosítását is megkell kötnie, így tényleg nincs jobbmegoldás, mint bennünket megbízni az ügyel intézésével. Körbenézni a lehetőségek között és mérlegelni azt, hogy miért kell ez nekünk oly annyira és miért is fontos ez mind a közlekedésben, mind a biztonság terén.  A biztosítások világában, ezekre mind mind figyelni kell, hogy még véletlenül se tudja elhibázni azt a lépést, ami talán az egyik legfontosabb mozzanat egy gépkocsival kapcsolatos döntésnél. Így, amennyiben szüksége van némi könnyítésre a pillanatnyi kiadásokat illetően, mi ezen is segítünk, hisz pár perc alatt kezében lehet a szerződés úgy, hogy nem kell érte az adott időpontban fizetnie.